Ακολουθήστε μας στο Google news
Ουδείς μπορεί ακόμα να γνωρίζει με σιγουριά, πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα όχι πριν τον Ιανουάριο, υπάρχει πιθανότητα… καλό Φεβρουάριο να μπουν στο πούλμαν να πάνε να παίξουν με τον ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Αλλάζει ο προγραμματισμός της τεχνικής ηγεσίας, αλλά είναι και τα απρόοπτα μέσα, λένε από τα ενδότερα της ομάδας. Οι κυανόλευκοι σκέφτονται τον κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα στο Τσίρειο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Έκαμαν σκάουτινγκ της ομάδας της Κατωκοπιάς την περασμένη Τρίτη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά το ζήτημα είναι ότι κάθε εβδομάδα αλλάζει αρκετούς παίχτες στην ενδεκάδα ο Λούκας Χατζηλούκας.
Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, η ομάδα του Αυγουστή είναι φαβορί, για να πρέπει να το «βγάλει» αυτό και στο τερέν του Τσιρείου Σταδίου. Ο Ζάντερ Σαντάνα είχε μείνει εκτός αποστολής προχθές, επειδή ένιωσε μια ενόχληση, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο Βραζιλιάνος να μείνει έξω και αύριο.
Και να αγωνιστεί ο Γιώργος Βασιλείου στο αριστερό άκρο. Είναι πιθανό το σενάριο κατεβάσει αυτόν και τους άλλους δέκα που είχε επιλέξει για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ η τεχνική ηγεσία. Οι άλλοι δέκα ήταν οι: Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα, Γιάκολις, Σκέμπρι, Μάγκλιτσα.
Οι κυανόλευκοι την ερχόμενη Πέμπτη θα ανοίξουν ξανά τον… φάκελο Ευρώπη. Θα αναμετρηθούν με την ισχυρότερη ομάδα στον όμιλο (όπως έδειξε και στο παιχνίδι της Ιταλίας πριν 8 μέρες) την Αταλάντα.
Η τεχνική ηγεσία έχει ακόμα μέρες μπροστά της, για να ξεκινήσει να μιλά στους παίχτες για αυτή την αναμέτρηση. Η ομάδα του Μπέργκαμο, έδειξε και προχθές ότι είναι πολύ ανεβασμένη. Με σούπερ εμφάνιση στην επανάληψη, κέρδισε με το καθαρό 3-0 εντός έδρας την Βερόνα, στο πλαίσιο της εμβόλιμης αγωνιστικής.
Με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, η Ανόρθωση κοντράρεται απόψε (19:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Ακρίτα Χλώρακας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 18:17
Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις για τον θάνατο του προέδρου της Καρμιώτισσας, Σταύρου Δημοσθένους.
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS