Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πάμπλο Πριχιόνι αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπασκόνια, με την διοίκηση της βασκικής ομάδας να αποδέχεται τελικά την παραίτηση του. Οι παίκτες της Μπασκόνια αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση του αργεντινού τεχνικού και μάλιστα τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν και να παρεμείνει στην ομάδα, αλλά ο Πριχιόνι έμεινε αμετακίνητος στην αρχική του απόφαση.
Στον αγώνα με την Μπάμπεργκ την Πέμπτη, για την 4η αγωνιστική της Euroleague, την ομάδα θα κοουτσάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πριχιόνι, Σέρχιο Βαλντεομίγιος.
Η Πρωταθλήτρια Πάφος FC και η ΑΕΚ, συνθέτουν τον τελικό κυπέλλου της φετινής περιόδου (2024-2025), ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/05 @ 23:37
Οι δηλώσεις του εμφανώς απογοητευμένου, Σάσα Βεζένκοφ, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό της Ευρωλίγκας.
23/05 @ 23:38
Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στον ημιτελικό του Final Four με τη Μονακό.
23/05 @ 23:27
Ο Εβάν Φουρνιέ ξέσπασε σε λυγμούς μετά την ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μονακό.
23/05 @ 23:13
Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στο flash interview μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση της Μονακό επί του Ολυμπιακού.
23/05 @ 23:05
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Final Four και θα έρθουν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
23/05 @ 22:48
«Βράζει» με τη διαιτησία του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR ο Κέντρικ Ναν.
BEST OF THEMASPORTS