Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σημερινό ξύπνημα ήταν διαφορετικό για τον Ρούνεϊ, δεν περιελάμβανε πρωινό στην έπαυλη, ούτε προπόνηση, αλλά καθάρισμα και βάψιμο στο πάρκο του Μάκλσφιλντ. Ο Νόμος δεν αστειεύεται..
Τα λάθη... πληρώνονται και ο Γουέιν Ρούνεϊ το κατάλαβε καλά. Περίπου 12 ώρες μετά το ματς στο Λονδίνο με την Τσέλσι, ο έμπειρος φορ δε βρέθηκε σπίτι του να ξεκουραστεί, αφού είχε πάρει πινέλο, έβαφε, αλλά και καθάριζε παγκάκια στο Μάκλσφιλντ ως μέρος της κοινής εργασίας του. Ο Ρούνεϊ θα μπορούσε να ήταν στο αρχοντικό του στο Prestbury αξίας 6 εκατ. λιρών, αλλά έκανε το λάθος να οδηγεί μεθυσμένος. Ο Νόμος απαιτεί από τον διεθνή φορ 100 ώρες κοινωνικής εργασίας και το πρωινό της Πέμπτης τον βρήκε στο πάρκο μαζί με το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου. Ο Ρούνεϊ, ο οποίος κερδίζει περίπου 150,000 λίρες την εβδομάδα, φορούσε μια μπορντό φόρμα και καινούρια αθλητικά παπούτσια (70 λιρών). «Βγήκε από το Audi, κοίταξε με ύφος το συνεργείο και δε θέλησε να μιλήσει σε κανέναν» είπε ένας υπάλληλος.
gazzetta.gr
H Ομόνοια σκέφτεται το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την ΕΝΥ Ύψωνα στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS