Kαλεσμένος στην εκπομπή PASP Extra Time της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου, είναι ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Ariel Harush.
Στο πλαίσιο της βράβευσης του από τον ΠΑ.Σ.Π. με το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια 1ης περιόδου (1η-5η Αγωνιστική), ο διεθνής Ισραηλινός μιλάει για την Ανόρθωση, το Κυπριακό Πρωτάθλημα, τους προσωπικούς του στόχους ενώ παίζει επίσης και το καθιερωμένο Παιχνίδι Μνήμης της εκπομπής.
Μερικά από όσα δήλωσε ο Ariel:
«Νομίζω πως μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και εξαρτάται από εμάς.»
«Έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όλοι είμαστε φίλοι και είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε μικρά γκρουπ στα αποδυτήρια, κάτι που μου λένε ότι έγινε την περσινή σεζόν.»
«Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι καταπληκτικοί. Μας στηρίζουνε όχι μόνο μετά από νίκες αλλά και στα μη θετικά αποτελέσματα.»
Περισσότερα στο 3ο επεισόδιο PASP Extra Time!
Η εκπομπή είναι μια συνεργασία του ΠΑ.Σ.Π. με την AlfasportsTV. Χορηγός της εκπομπής το mAPPa, το παιχνίδι γνώσεων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και Δωροθέτης του Παιχνιδιού Μνήμης οι Platinum Suitesστην Κακοπετριά.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ύστερα από την επισημοποίηση της παραίτησης του Γιώργου Κούμα, θα λειτουργήσουν βάσει του καταστατικού, όπου θα προταθεί σε κάποιον εκ των συνεργατών του να ηγηθεί της Ομοσπονδίας μέχρι το 2027.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.