Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Χριστόπουλος, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:
«Μελέτησα πάρα πολύ τον Εθνικό. Είναι μια αθλητική ομάδα, κάνει καλή άμυνα και χάνει πολύ δύσκολα. Εμείς δεν είμαστε δυνατοί επιθετικά. Δεν θέλαμε ποτέ να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Τα παιδιά έχασαν λίγο την συγκέντρωση τους. Παρόλα αυτά κατά διαστήματα παίξαμε όπως είχαμε πει. Καταφέραμε να κάνουμε μια ανατροπή και για ψυχολογικούς λόγους. Όσες ομάδες ανέλαβε οι καταστάσεις ήταν δύσκολες, αυτή την στιγμή ο Άρης είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις για μένα. Υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα που νιώθω ότι είμαι σε περίοδο προετοιμασίας, στα τέλη Ιουλίου. Οι πρώτες δύο αλλαγές μας ήταν αναγκαστικές. Κάποιοι παίκτες δεν είναι έτοιμοι για 90λεπτα πόσο μάλλον για συνεχόμενα 90λεπτα. Η ομάδα μας έδειξε σημάδια κόπωσης. Για όλους αυτούς τους λόγους θέλω να πώ ότι αυτή η νίκη ανήκει στους παίκτες. Εγώ ξέρω τι προσπάθεια έκαναν σήμερα για να κερδίσουν το ματς και σε τι κατάσταση είναι τώρα στα αποδυτήρια. Σήμερα με έκαναν περήφανο. Η δουλειά μας είναι πολύ δύσκολη. Χρειάζεται υπομονή. Είμαι εδώ με την στήριξη της διοίκησης για να παλέψω για τον στόχο να μείνουμε στην κατηγορία».
Για το αν δεν έγινε καλή προετοιμασία το καλοκαίρι σχολίασε «Είναι πολλά τα θέματα που βρήκα. Ότι προβλήματα υπάρχουν είναι εσωτερικά της ομάδας όμως είναι πάρα πολλά. Παλεύουμε με επιστημονικό τρόπο και βοήθεια για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε κάποια πράγματα στο σημείο που πρέπει».
Κατά το πόσο είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια παρατήρησε «Έπρεπε να κερδίσουμε. Όταν ήρθα εδώ τις πρώτες μέρες τα παιδιά φοβόντουσαν να ανοίξουν και να παίξουν δύο πάσες. Σήμερα κάναμε ένα βήμα. Έχουμε κάποιες απουσίες, όπως του Μαραγκουδάκη που είναι πολύ σημαντική. Πάμε βήμα βήμα».
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS