Ακολουθήστε μας στο Google news
Το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, μετά από δύο επιθεωρήσεις που έκαναν ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου μαζί με τον τέταρτο διαιτητή Δημήτρη Μασιά, αποφάσισαν από κοινού ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΓΣΠ ήταν ακατάλληλος και επικίνδυνος για ποδόσφαιρο.
Ως εκ τούτου, το ντέρμπι αναβλήθηκε, χωρίς κανείς να γνωρίζει αυτή τη στιγμή, πότε θα διεξαχθεί και όλοι αναμένουμε την απόφαση της ΚΟΠ...
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον "Savvides Press", από τον... βούρκο του ΓΣΠ:
[ngg_images source="galleries" container_ids="76" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="124" number_of_columns="0" ajax_pagination="1" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Προβολή slideshow]" template="default" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
Λογικό ήταν να πέσουν όλα τα φώτα πάνω στον Αλομέροβιτς, για την τεράστια του συμβολή, ούτως ώστε να κάτσει η μπίλια στο κιτροπράσινο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS