Ακολουθήστε μας στο Google news
Με την καλύτερη ψυχολογία και με την προϊστορία με το μέρος του, ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει στην Λευκωσία σήμερα (18:00) για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Οι "κυανόλευκοι" στον απογευματινό αγώνα στοχεύουν μόνο την νίκη έτσι ώστε να «δραπετεύσουν» για άλλη μια φορά από το ΓΣΠ με το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, που θα κρατήσουν την Λεμεσιανή ομάδα, σε νικηφόρα πορεία και αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι κόντρα στον σημερινό της αντίπαλο.
Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να «χτίσει» μια καλή παράδοση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ… αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί ούτε να παίξει μπάλα, αλλά ούτε να δώσει το αποτέλεσμα που τόσο πολύ θέλει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, στο σημερινό ματς κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους».
Κάθε παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έχει την δική του ιδιαίτερη σημασία και την δική του δυσκολία, οι ποδοσφαιριστές του Λεμεσιανού συλλόγου ξέρουν πάρα πολύ καλά και αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας και τα εμπόδια που κρύβουν τα παιχνίδια με την Λευκωσιάτικη ομάδα και συνεπώς δεν θα πρέπει να στηριχτούν μόνο στην θετική προϊστορία που έχουν απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη.
Εάν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θέλουν να πετύχουν την νίκη και να φύγουν από το γήπεδο της πρωτεύουσας με το «διπλό» στις αποσκευές τους, καλούνται να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι, πειθαρχημένοι αλλά και σοβαροί έτσι ώστε να μπορέσουν να υπερπηδήσουν με επιτυχία το δύσκολο εμπόδιο του «πληγώμενου» ΑΠΟΕΛ, το οποίο αναμένεται σήμερα να αντιδράσει μετά την τελευταία εκτός έδρας ήττα που δέχθηκε από την ΑΕΚ.
Μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στους περσινούς πρωταθλήτες θα δώσει εκ νέου αέρα ψυχολογίας στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ενόψει και των παιχνιδιών στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα εκτοξεύσει στα ύψη την δυναμική και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή που ομολογουμένως (και) την φετινή σεζόν «διψούν» σαν τρελοί για κάποια διάκριση.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή όλες αυτές τις μέρες δούλεψε αρκετά για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και φαίνεται ότι έχει καταλήξει στα πλάνα του. Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στο ΓΣΠ, είναι με τους
Βάλε κάτω από τα δοκάρια.
Ο
Βασιλείου και ο Ζοάο Πέδρο θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ ο
Γιούστε και ο Ρομπέρζ θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Στην μεσαία γραμμή ο τεχνικός του Απόλλωνα αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους
Άλεφ, Σακέτι και Ντα Σίλβα, χωρίς να υπάρχει καμία διαφοροποιήσει από το τελευταίο ματς με τον Άρη.
Στην επιθετική γραμμή των «γαλάζιων» αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές. Ο
Σκέμπρι και ο Σαρδινέρο αναμένεται να πάρουν θέση στα δύο «φτερά», ενώ ο
Μάγκλιτσα θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα.

Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS