Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια ήταν πολύ καλύτερη από τη Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεζε, αλλά το γκολ δεν ερχόταν...
Τελικά, ο "γορδιος δεσμός" λύθηκε στο 84΄, όταν ο Ντάρμπισαϊρ ανατράπηκε από τον Βεσελόφσκι (σ.σ. καθαρή η παράβαση), κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος, γράφοντας το 1-2, το οποίο πανηγύρισε έξαλλα, αφού επέστρεψε στα γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου δεν κατάφερε να "ματώσει" τα αντίπαλα δίχτυα!
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, την εκτέλεση πέναλτι του Άγγλου επιθετικού, καθώς και τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν:
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS