Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Απόλλωνας την Τετάρτη (25/10) θα αναμετρηθεί στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα ντέρμπι το οποίο είναι στα πλαίσια της 9ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.
O τεχνικός του Απόλλωνα μετά το νικηφόρο πέρασμα των «κυανολεύκων» κόντρα στον Άρη στο Τσίρειο, άρχισε ήδη να κάνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και δυνατό σύνολο το οποίο θα μπορέσει να χτυπήσει το «διπλό» στην πρωτεύουσα.
Στην ενδεκάδα που θα σχηματίσει ο Σωφρόνης Αυγουστή για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ , ο Άλεξ Ντα Σίλβα αναμένεται ότι θα έχει μία θέση μέσα σε αυτήν. Ο Βραζιλιάνος εκτός από το γεγονός ότι σημείωσε την «γκολάρα» κόντρα στον Άρη Λεμεσού, χαρίζοντας παράλληλα στην ομάδα του, τους τρεις βαθμούς της νίκης ο μέσος των «γαλάζιων» το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά ανεβασμένος.
Σίγουρα ο κόσμος, αλλά ακόμη περισσότερο ο Κύπριος κόουτς των «κυανολεύκων» περιμένουν από τον «μάγο» όπως τον χαρακτηρίζουν αρκετοί, παρόμοια εμφάνιση και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να βοηθήσει τον Λεμεσιανό σύλλογο να φτάσει στην πολυπόθητη επιτυχία.
Φυσικά ο Απόλλωνας δεν θα πρέπει στο αυριανό (25/10) ντέρμπι να στηριχτεί μόνο στην ποιότητα και την αξία που κρύβει στα πόδια του ο ποδοσφαιριστής από την χώρα της σάμπας. Στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί η συμβολή και η προσφορά όλων των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, εάν φυσικά θέλει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να επιστρέψει πίσω στην Λεμεσό με το μεγάλο «διπλό» .
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS