Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ εδώ και δύο παιχνίδια αγνοεί την επιτυχία, και συνεπώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο την ερχόμενη Πέμπτη (26/10) το οποίο είναι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, μόνο ένα αποτέλεσμα κρύβει για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ κι αυτό δεν είναι άλλο από την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Η ψυχολογία στην Λεμεσιανή ομάδα μετά τις δύο σερί αποτυχίες με Πάφο (εντός) και Ομόνοια (εκτός) έχει πάει στο ναδίρ με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να βρει τους τρόπους για να επαναφέρει την ομάδα του σε τάξη και ηρεμία, έτσι ώστε να επιστρέψει πίσω στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στους «μαυροπράσινους».
Οι «γαλαζοκίτρινοι» στα τελευταία παιχνίδια τους έδειξαν να μην έχουν την αυτοπεποίθηση, το καθαρό μυαλό και τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που χρειάζεται μια ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και πάνω σε αυτά ο Μπαλταζάρ καλείται να δουλέψει στις επόμενες προπονήσεις εάν θέλει φυσικά να δει την ΑΕΛ να βρίσκει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών.
Αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα της ΑΕΛ, ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια που ομολογουμένως είναι στα μέτρα της Λεμεσιανής ομάδας αν παρουσιαστεί φυσικά σοβαρή και πειθαρχημένη εντός των τεσσάρων γραμμών. Οι "γαλαζοκίτρινοι" θα αναμετρηθούν αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό της Πέμπτη και μετά θα ακολουθήσουν τα ματς με Ερμή, Νέα Σαλαμίνα και Αλκή, τα οποία η ΑΕΛ θα έχει την ευκαιρία, αν καταφέρει να κάνει το 4 στα 4 να ανακάμψει και να αποκτήσει μια νέα δυναμική ενόψει της φετινής κούρσας του πρωταθλήματος.
Μπορεί η ΑΕΛ κόντρα στις πιο πάνω ομάδες να είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη, όμως οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού θα πρέπει να αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές και κατακόρυφα την απόδοση τους έτσι ώστε να διεκδικήσουν τα τρίποντα τα οποία αν έρθουν όλα θα δώσουν 12βαθμούς στους «γαλαζοκίτρινους», και θα φέρουν για τα καλά την ηρεμία από την "τρικυμία" που πάει να δημιουργηθεί μετά τις δύο σερί ήττες.
Ο Εθνικός Άχνας κοντράρεται απόψε (19:00) στο Δασάκι με τον Ακρίτα Χλώρακας για την 1η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS