Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε χθεσινοβραδινή(23/10) τελετή που έγινε στο Λονδίνο ανακυρήχθηκαν οι κορυφαίοι στο ποδόσφαιρο για το 2017.
Στην τελετή έγινε γνωστή και η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς. Ανάμεσα στις χώρες που έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία ήταν φυσικά και η Κύπρος. Μάλιστα η Κύπρος ήταν μια από τις επτά χώρες που πέτυχε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που ανακηρύχθηκε ως κορυφαία μέσω της γενικής πλειοψηφίας.
Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ
"Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στη λαμπερή βραδιά που διοργάνωσαν
FIFPro και
FIFA στο Λονδίνο, είχαμε την ανακοίνωση της κορυφαίας ενδεκάδας στον κόσμο για τη σαιζόν που μας πέρασε:
Τερματοφύλακας: Gianluigi Buffon
Αμυντικοί: Dani Alves, Leonardo Bonucci, Sergio Ramos, Marcelo
Μέσοι: Luka Modric, Toni Kroos, Andres Iniesta
Επιθετικοί: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar JR
Τους καλύτερους στον κόσμο ψήφισαν
οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μέσω των τοπικών ενώσεων Ποδοσφαιριστών που υπάγονται στη FIFPro από κάθε χώρα. Φέτος ψήφισαν πάνω από
είκοσι έξι χιλιάδες ποδοσφαιριστές(26622) από
71 χώρες, ανάμεσα τους φυσικά και η Κύπρος μέσω του
ΠΑ.Σ.Π. με τους ποδοσφαιριστές Α’ και Β’ Κατηγορίας.
Μόνο σε 7 από τις 71 χώρες οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που ανακηρύχθηκε κορυφαία μέσω της γενικής πλειοψηφίας! Ανάμεσα τους και η Κύπρος! Οι άλλες 6 είναι οι Ινδία, Βουλγαρία, Κροατία, Τουρκία, ΠΓΔΜ και Ρουμανία."
Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ge.globo.com, αναφέρει ότι ο 21χρονος (06/01/2004) Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Πέδρο Ενρίκε Φρανκλίμ ντα Σίλβα, ή αλλιώς... Πεδράο, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS