Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε συνέντευξή του σε πολωνική ιστοσελίδα, ο Οτζίτζα Οφόε μίλησε για τον πρώην τεχνικό των Ερυθρόλευκων τονίζοντας πως αν έμενε παραπάνω στην ομάδα ίσως η εικόνα του Ολυμπιακού να ήταν διαφορετική!
Ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος έδωσε συνέντευξη στην αθλητική σελίδα sport.pl και η κουβέντα στράφηκε, όπως είναι λογικό δεδομένου ότι συνυπηρξαν στην Λέγκια, γύρω από τον Χάσι.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Οφόε:
Για το ποια είναι καλύτερη πόλη να ζήσει κάποιος (Βαρσοβία ή Αθήνα): «Εάν κάποιος προτιμά το χιόνι είναι η Βαρσοβία. Εάν προτιμά τον ήλιο, η Αθήνα».
Για το αν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα: «Έχει πολύ ήλιο, φιλικούς ανθρώπους, καλό φαγητό, είναι μια μεγάλη ομάδα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με το μέρος. Εγώ, επίσης».
Για το ότι έφθασε κοντά στην Κρασνοντάρ: «Ήμουν εγώ, ο ατζέντης μου και ο πατέρας μου. Ξαφνικά αποδείχθηκε ότι τα ποσά ήταν διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα Επίσης, οι όροι του συμβολαίου».
Για την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι: «Ίσως εάν καθόταν περισσότερο καιρό, να τα πήγαινε καλύτερα. Αλλά δεν κάθισε. Τώρα, έχουμε νέο προπονητή, αλλά οι στόχοι είναι οι ίδιοι».
Για το γεγονός ότι Κοβάτσεβιτς και Καρεμπέ έχουν μείνει στην Αθήνα: «Γιατί να φύγουν και πού να πάνε; Έχουν τα πάντα. Ωραία χώρα, ωραία δουλειά, σεβασμό. Και ήλιο!»
Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Τώρα κατάλαβες γιατί αποφάσισα να αλλάξω ομάδα; Πήρα την καλύτερη ποδοσφαιρική απόφαση. Αλλά, θυμάμαι ακόμη τη Βαρσοβία για τους οπαδούς της Λέγκια».
sdna.gr
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS