Ακολουθήστε μας στο Google news
Κυκλοφόρησαν διάφορα στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, για "επεισόδιο" που έγινε στους πάγκους και στη φυσούνα του ΓΣΠ μετά τη λήξη του αγώνα Ομόνοια-ΑΕΛ.
Ήρθαν στην κατοχή συνεργατών της ιστοσελίδας μας, αλλά και του
Αιχμηρού, μερικές πληροφορίες. Κάποιες απ αυτές ήταν πολύ "ξεχειλωμένες" και υπερβολικές.
Το μόνο γεγονός, που μπορεί να χαρακτηριστεί "μεμπτό" ήταν η φράση που φέρεται να είπε ένας εκ των συνεργατών του Πάμπου, ο γυμναστής Σωτήρης Χαραλάμπους. Φέρεται να εκστόμισε τη φράση
"άτε έσσω σας", απευθυνόμενος σε ανθρώπους που εργάζονται στην πρώην ομάδα του.
Ο Αιχμηρός πληροφορείται ότι υπήρξε άμεση αντίδραση από τον εκπρόσωπο τύπου της Ομόνοιας, Αντρέα Δημητρίου, ο οποίος απολογήθηκε για το συμβάν. Κίνηση που εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους των γαλαζοκίτρινων.
Πρέπει να πούμε ότι ο Σωτήρης Χαραλάμπους, δεν είναι άνθρωπος που έδωσε ξανά δικαιώματα. Προφανώς του... βγήκε αυτό, λόγω της πίεσης που ένιωθαν όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των πρασίνων.
Κυκλοφόρησε και μια πληροφορία, ότι έκανε την... προκλητική κίνηση-πανηγυρισμό "αλά μανίκα" ο Πάμπος. Το ψάξαμε λίγο παραπάνω...
Ο προπονητής της Ομόνοιας, σε καμία περίπτωση όταν έσφιξε τη γροθιά του (με τη λήξη του αγώνα), πανηγυρίζοντας το τρίποντο-χρυσάφι με το δικό του τρόπο, δεν προκάλεσε οποιονδήποτε από τον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.
Στον Απόλλωνα... άνοιξε το κεφάλαιο της ενίσχυσης μετά από αρκετές αποχωρήσεις και την παραμονή των Λέουβενμπεργκ και Κουν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS