Ακολουθήστε μας στο Google news

Έστω και δύσκολα η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το διπλό στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας και διατηρήθηκε έτσι για ακόμη μια αγωνιστική στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου Η Κυρία έδειξε ψυχικά αποθέματα, υπομονή, και μέταλλο αφού αν και ισοφαρίστηκε στο 71' κατάφερε να πάρει την νίκη με γκολ του Σίλντενφελντ, με ένα γκολ που μπήκε στο 85' (δεύτερο συνεχόμενο ματς που σκοράρει). Κάτι πολύ σημαντικό καθώς η φετινή Ανόρθωση έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια το τσαγανό και το πάθος που έχει, κάτι που είναι απαραίτητο για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί. Η επόμενη δυάδα παιχνιδιών είναι πολύ σημαντική για την Ανόρθωση, αφού υποδέχεται την Πάφο στο Αντώνης Παπαδόπουλος και στην συνέχεια ταξιδεύει στο ΓΣΠ για να αναμετρηθεί με την Ομόνοια. Πρώτα από όλα όμως, όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της Κυρίας σκέφτονται την εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο την ερχόμενη Τετάρτη (25/10) και είναι αδήριτης σημασίας να έρθουν οι τρεις πόντοι. Η Πάφος έρχεται φουριόζα στη Λάρνακα και θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Επιβάλλεται η Ανόρθωση να μην υποτιμήσει το συγκεκριμένο ματς και να μπει στον αγωνιστικό χώρο σοβαρή και με διάθεση να επιβεβαιώσει την ταμπέλα του φαβορί. Επιστρέφει ο Σεκού Σισέ που εξέτησε την τιμωρία του κόντρα στον Εθνικό, παραμένει απόντας ο Σιβού που δέχθηκε την κόκκινη κόντρα στον Απόλλωνα. Ο κόσμος είναι δεδομένο πως θα δώσει το παρόν του, είναι ευχαριστημένος τόσο από την προσπάθεια τόσο και από τα αποτελέσματα, και αναμένεται πως θα αποτελέσει τον 12ο παίχτη της ομάδας του Ρόνι Λέβι στις προσπάθειές της για νίκη. Ασφαλείς προβλέψεις για την αρχική ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν, και όλα θα διαφανούν μέσα από τις επόμενες προπονήσεις.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βουλιάζει» η ομάδα του Τζιωνή - Συνεχίζεται το... «καψώνι» από τον προπονητή του-ThemaSports
23/06 @ 20:05

«Βουλιάζει» η ομάδα του Τζιωνή - Συνεχίζεται το... «καψώνι» από τον προπονητή του

Για ένα ακόμη παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα MLS, ο Μαρίνος Τζιωνής δεν αγωνίστηκε ούτε ως αλλαγή.

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!-ThemaSports
22/06 @ 20:09

Στόχος της Άρσεναλ ο Νίκο Γουίλιαμς, αν ο Αρτέτα αποφασίσει να πάρει εξτρέμ!

Δεν χρειάζεται εξτρέμ προς το παρόν η Άρσεναλ και για τον λόγο αυτόν, ο Νίκο Γουίλιαμς είναι ο πρώτος που ακούγεται στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της. Ωστόσο, αν ο Μικέλ Αρτέτα ανάψει το «πράσινο φως» και αισθανθεί την ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του εκεί, ο Ισπανός θα αποτελέσει τον βασικότερο στόχο.

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών-ThemaSports
21/06 @ 14:11

Ενημέρωση για τις εγγραφές / μεταγραφές ποδοσφαιριστών

Άρχισε σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους-ThemaSports
19/06 @ 18:45

Οι κληρώσεις των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αντιπάλους τους

Στα μέτρα και των τεσσάρων Κυπριακών ομάδων που θα συμμετάσχουν στα προκριματικά των τριών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είναι οι πιθανοί αντίπαλοι που προέκυψαν στις σημερινές κληρώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς!

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027-ThemaSports
19/06 @ 16:49

Καταρτίστηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΑΚ της περιόδου 2024-2027

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, καταρτίστηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για την τριετία 2024-2027.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ