Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μετά το πέρας του ματς στο Τσίρειο και την νίκη επί του Άρη μίλησε στην κάμερα της Primetel που είχε και την ευθύνη για την κάλυψη του αγώνα, αφήνοντας ουσιαστικά στην άκρη το ματς με την "ελαφρά ταξιαρχία", τονίζοντας ότι οι "κυανόλευκοι" θα πάνε για το διπλό στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ.
Δείτε όλα όσα δήλωσε:
«Θα πάμε στην Λευκωσία για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια εξίσου μεγάλη ομάδα που προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα αλλά εμείς θα πάμε με αυτοπεποίθηση για να πάρουμε τη νίκη» είπε μεταξύ άλλων ο Φανούριος.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.