Ακολουθήστε μας στο Google news
Επίδειξη δύναμης έκανε στη Λάρισα, απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο ο Παναθηναϊκός, 89-52, φτάνοντας στην 3η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α1. Πλέον, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της Τετάρτης (25/10, 20:00), όταν αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, στη Μόσχα.
Οι Μάρκους Ντένμον και Νίκος Παππάς σημείωσαν από 15 πόντους για τον νταμπλούχο Ελλάδας, 10 πρόσθεσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ ο Καλάθης είχε συγκομιδή 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Διαμαντάκος, Γκάλαγουεϊ και Φόρμπς πέτυχαν από 8 πόντους για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου που υπέστη τη 2η ήττα της.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο (11-13), ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι στη 2η περίοδο, έχοντας τους Ντενμον (13π.) και Παππά (12π.) ηγέτες στο σκοράρισμα. Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε χρησιμοποιήσει και τους 12 παίκτες του στο α΄ μέρος, διάστημα στο οποίο οι «πράσινοι» μετρούσαν... διπλάσιες ασίστ (6-14), ενώ κυριάρχησαν και στα ριμπάουντ (16-26). Οι παίκτες του Σκουρτόπουλου προσπαθούσαν από την περιφέρεια να μειώσουν τη διαφορά, αλλά είχαν 1/9 τρίποντα και 7/20 δίποντα. Με τον Αντετοκούνμπο να δίνει λύσεις, ο Παναθηναϊκός πήγε στο +20 στα αποδυτήρια, 25-45. Καλάθης, Λοτζέσκι, Σίνγκλετον, ακόμη και ο σέντερ Ιαν Βουγιούκας βομβάρδισαν με τρίποντα το καλάθι της ομάδας της Λάρισας, η οποία πέταξε «λευκή πετσέτα», για το 36-73 στο 30ο λεπτό.
Τυπική διαδικασία η 4η περίοδος, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, να κλέβουν μπάλες, να βγαίνουν σε αιφνιδιασμούς. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τον αγώνα με 13/30 τρίποντα, έναντι 2/17 των Θεσσαλών, με 44 ριμπάουντ και 27 ασίστ!
Τα δεκάλεπτα: 11-13, 25-45, 36-73, 52-89
ΓΣΛ ΦΑΡΟΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Ουέαρ 1, Ντρέιπερ 3, Μουράτος 5 (1), Σάφτεναρ 5 (1), Γκάλαγουεϊ 8, Μαραγκός, Διαμαντάκος 8, Βαβάτσικος, Παπαντωνίου 7, Φόρμπς 8, Στυλιανού, Παπαμακάριος 7
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Ντένμον 15 (3), Λοτζέσκι 9 (3), Καλάθης 3 (1), Σίνγκλετον 4 (1), Βουγιούκας 6 (1), Μποχωρίδης 5 (1), Παππάς 15 (3), Γκιστ 6, Λεκαβίτσιους 4, Όγκαστ 6, Αντετοκούνμπο 10, Μήτογλου 6.
Δείτε το video:
Η Πρωταθλήτρια Πάφος FC και η ΑΕΚ, συνθέτουν τον τελικό κυπέλλου της φετινής περιόδου (2024-2025), ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (20:00) της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/05 @ 23:37
Οι δηλώσεις του εμφανώς απογοητευμένου, Σάσα Βεζένκοφ, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό της Ευρωλίγκας.
23/05 @ 23:38
Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στον ημιτελικό του Final Four με τη Μονακό.
23/05 @ 23:27
Ο Εβάν Φουρνιέ ξέσπασε σε λυγμούς μετά την ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μονακό.
23/05 @ 23:13
Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη στο flash interview μετά τη σπουδαία νίκη-πρόκριση της Μονακό επί του Ολυμπιακού.
23/05 @ 23:05
Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Final Four και θα έρθουν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
23/05 @ 22:48
«Βράζει» με τη διαιτησία του Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR ο Κέντρικ Ναν.
BEST OF THEMASPORTS