Η Ρεάλ Μαδρίτης τσεκάρει την περίπτωση του 17χρονου εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάνκο.
Ο Σάνκο μετακινήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Ντόρτμουντ έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ και αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου, βγάζοντας... μάτια με την Εθνική Νέων της Αγγλίας.
Σύμφωνα με τη Mirror, οι εμφανίσεις του 17χρονου εξτρέμ έχουν τραβήξει ήδη την προσοχή των σκάουτς της Ρεάλ Μαδρίτης που τον έχουν τσεκάρει σε αρκετά ματς ως τώρα με τα «Λιοντάρια».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάνκο πραγματοποίησε χθες το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα, μπαίνοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.