Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην έκτη θέση ύστερα από οκτώ αγωνιστικές (σ.σ. έξι δικές του) βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ που έπεσε στην «παγίδα» των απουσιών, της κούρασης, και παρά την θέληση που έδειξε δε μπόρεσε να πάρει κάτι μέσα στην «ΑΕΚ Αρένα». Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε τις προσπάθειες των πρωταθλητών και καταθέτει την άποψη του.
Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου
Ο ΑΠΟΕΛ ύστερα από δύο συνεχόμενες νίκες «προσγειώθηκε» απότομα, χάνοντας έδαφος μέσα στην «καυτή» έδρα της ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές Κύπρου είδαν τον Μιλάνοφ να επιστρέφει, αλλά και αρκετούς να απουσιάζουν από αυτή την σπουδαία «μάχη». Οι απόντες ηχηροί, όπως και ο τραυματισμός του Λάγο πριν το ημίχρονο που αντικαταστάθηκε από το Νεκτάριο. Ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να μη μπαίνει σχεδόν καθόλου στο ρυθμό του αγώνα στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά, και να βρίσκει μία ΑΕΚ κυνική που σκόραρε δύο φορές.
Ο Γκουντίνο δεν πραγματοποίησε και την ιδανικότερη εμφάνιση του ως βασικός στο πρωτάθλημα, αφού δέχτηκε τέρματα από έναν εξαιρετικό επιθετικό. Ο Ελλαδίτης τεχνικός προσπάθησε να αλλάξει τα «πράγματα» κάνοντας αλλαγές νωρίς. Η αλήθεια είναι πως τα κατάφερε μιας και ο ΑΠΟΕΛ πήρε μέτρα στο δεύτερο μισό, σκόραρε με τον Σάλαϊ που ήρθε από τον πάγκο, αλλά ως εκεί.
Η κούραση, οι απουσίες και η έλλειψη «φρεσκάδας», έπαιξαν το ρόλο τους για να έρθει μία ήττα που φέρνει τους «πορτοκαλί» στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Η διοίκηση σίγουρα δίνει ελαφρυντικά σε όλους, αλλά επιθυμεί να δει από εδώ και πέρα τους πρωταθλητές να επιστρέφουν γρήγορα στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Σίγουρα, στα θετικά της βραδιάς μπαίνει η εμφάνιση του Μιλάνοφ που επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα ύστερα από αρκετούς μήνες, ενώ απογοήτευσε ο Λούκας Σόουζα που επιλέχθηκε για βασικός. Τελικά, τα δύο «καρπούζια» (σ.σ. στόχοι) δε χωράνε στη μασχάλη των Λευκωσιατών που έχουν προβλήματα, και όσο χάνουν βαθμούς προσθέτονται και περισσότερα κυρίως στην ψυχολογία όλων. Η ανάκαμψη επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα και εντός έδρας σε ένα «ντέρμπι» απέναντι στον φορμαρισμένο Απόλλωνα.
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS