Ακολουθήστε μας στο Google news
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Παύλο Κοντίδη. Ο Κύπριος ιστιοπλόος έχει εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν 2017-18, που διεξάγεται στο Gamagori της Ιαπωνίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή (22/10), με την κούρσα μεταλλίων.
Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού έχει 41 βαθμούς ποινής, έναντι 38β του Sam Meetch. Καθώς οι βαθμοί στην κούρσα μεταλλίων μετρούν διπλοί, ο 27χρονος Ολυμπιονίκης θέλει να τερματίσει δύο θέσεις πάνω από το Νεοζηλανδό για να πάρει το χρυσό. Τρίτος με 65β είναι ο Βρετανός Chiavarini που δεν μπορεί να σπάσει το δίδυμο της κορυφής.
Το Σάββατο (21/10) έγινε μόνο μια ιστιοδρομία, λόγω άπνοιας. Ο Κοντίδης ήταν ένατος και ο Meech τρίτος, έτσι τον πέρασε στην κατάταξη, μετά από οκτώ ιστιοδρομίες (αντί δέκα που είχαν προγραμματιστεί). Η ζημιά για τον Παύλο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (20/10), όταν μετά το τέλος της ημέρας ακυρώθηκε στην 5η ιστιοδρομία, όπου ήταν 7ος. Παρέμεινε μεν πρώτος, αλλά η διαφορά είχε μειωθεί από τους δέκα στους τρεις βαθμούς.
Ο εκ των ιδιοκτητών της πρωταθλήτριας Πάφου, Ρομάν Ντουμπόφ, παραχώρησε συνέντευξη στο Economy Today αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, την πρόταση εξαγοράς που απέρριψε!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
01/07 @ 16:07
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της φετινής χρονιάς για τον κυπριακό στίβο έχει ολοκληρωθεί. Η Εθνική μας Ομάδα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Β΄ Κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μάριμπορ, κατακτώντας τη 14η θέση με 245,5 βαθμούς.
01/07 @ 12:15
Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη πραγματοποιήθηκε η Αθλητική Θεατρική Παράσταση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η φετινή τελική γιορτή του ΑΓΟ συνέπεσε με τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του προγράμματος.
30/06 @ 11:05
Εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) στο πλαίσιο των διορισμών των Μελών που θα συγκροτούν τις διάφορες Επιτροπές της για την προσεχή τετραετία 2025–2029.
29/06 @ 23:39
Ο κυπριακός στίβος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, παρά την πολύ καλή προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών μας και των προπονητών που τους καθοδήγησαν στη διάρκεια του διημέρου, αλλά και της διοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό τους.
BEST OF THEMASPORTS