Ακολουθήστε μας στο Google news

Άλλα περίμεναν οι φίλοι της Ομόνοιας στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν… και τελικά άλλα βλέπουν από την ομάδα τους σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές (χρωστάει ένα παιχνίδι με Απόλλωνα). Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας και Γιώργος Λεωνίδου Η ήττα από την Πάφο αλλά και οι τρεις συνεχόμενες αποτυχίες με Αλκή, Ολυμπιακό και Ερμή Αραδίππου σκόρπισαν την απογοήτευση στους οπαδού τους «τριφυλλιού», οι οποίοι παρά την πίκρα τους και την «κατήφεια» τους, από τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα δηλώνουν έτοιμοι να παραμείνουν μέχρι τέλους δίπλα στην Ομόνοια και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πάμπου Χριστοδούλου. Μετά και την τελευταία ήττα της Ομόνοιας από τους «φτεροπόδαρους», η κάμερα της ιστοσελίδας μας Themasports.com, βγήκε και πάλι έξω στους δρόμους, και στις καφετέριες και αυτή την φορά ζήτησε από τους υποστηρικτές της Λευκωσιάτικης ομάδας να μας «καταθέσουν» τις απόψεις τους για το τι φταίει και οι «πράσινοι» δέχονται συνεχόμενα «χαστούκια». Τι φταίει λοιπόν στην Ομόνοια και δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει; Θα ανακάμψουν οι «πράσινοι» με τον Πάμπο Χριστοδούλου στον πάγκο; Στηρίζουν οι οπαδοί της Ομόνοιας τον τεχνικό του «τριφυλλιού» παρά τις απανωτές αποτυχίες που στοίχισαν 10ολόκληρους βαθμούς; Το μικρόφωνο και ο λόγος λοιπόν δόθηκε στους υποστηρικτές των «πρασίνων», δείτε ποια είναι η άποψη τους, και που στηρίζουν φυσικά το γεγονός ότι το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να βρει τον δρόμο των συνεχόμενων επιτυχιών. Δείτε το σχετικό βίντεο:  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ