Ο Ευθύμης Κουλούρης διάγει εντυπωσιακή σεζόν με την Πόγκον, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του (17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και τρίτος συνολικά στο πρωτάθλημα Πολωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόγκον τον κοστολογεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 28χρονος φορ, που είχε ένα πέρασμα από την Ανόρθωση τη σεζόν 2015-16 ως δανεικός, έχει αγωνιστεί σε 37 ματς, πετυχαίνοντας 12 γκολ στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταγράψει 17 τέρματα.

Το συμβόλαιο του Ευθύμη Κουλούρη έχει ισχύ μέχρι το 2026, όμως στην Πολωνία υπάρχει η αίσθηση πως σύντομα θα έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτηση του. Η Πόγκον κοστολογεί τον Κουλούρη στα 6 εκατ. ευρώ θεωρώντας πως ο Έλληνας φορ μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία της.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, από την πλευρά του δεν θέλησε να σχολιάσει τα συγκεκριμένα σενάρια.

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Σε όσους μιλάω αυτό τονιζω. Όπως ξέρετε έχω συμβόλαιο. Μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ και να παίζω για την Πόγκον. Έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το θέμα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως αισθάνομαι χαρούμενος εδώ. Έχουμε στόχους που πρέπει να κατακτήσουμε στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της πολωνικής ομάδας.

Σημειώνεται πως την ερχόμενη Πέμπτη (2/5), η Πόγκον θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας την Βίσλα Κρακοβίας.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!-ThemaSports
06/05 @ 20:59

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!

Συνέβη μία, έγινε και δεύτερη φορά, επαναλήφθηκε και 3η και οδεύουμε ολοταχώς για… τέταρτη. Αλήθεια, είναι εφικτό η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ γνωρίζει πως με… απόλυτο, θα πανηγυρίσει η ίδια;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ