Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα Λατσιών: «Έχουμε φτιάξει αυτή την ομάδα πριν 17 χρόνια. Η λέξη κορεσμός δεν υπάρχει. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη και τον κρατάμε ψηλά. Θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο».

Για την ανακοίνωση για τον Φοίβο Βάκη: «Για όσους βρίσκονται εντός του Απόλλωνα, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Χρονολογείται το θέμα που έχει η Apollon Ladies με τον κ. Βάκη. Ενημερώσαμε και το σωματείο και την εταιρεία ότι θα κάναμε αυτή την κίνηση. Το Δελτίο Τύπου είναι η πρώτη από μια σειρά από δράσεις που θα κάνουμε, μέχρι να παραιτηθεί ο κ. Βάκης. Το σωματείο θα συνεδριάσει την Τρίτη. Οι οργανωμένοι έβγαλαν ανακοίνωση και ζητούν την παραίτηση του. Περιμένουμε να αφουγκραστούν το αίσθημα του κόσμου. Νομίζω είναι παλλαϊκό αίτημα. Έχω μιλήσει με τον Νίκο Κίρζη, οι σχέσεις μας είναι φιλικές. Δεν ξέρω αν θα αντιδράσει η εταιρεία. Ως Απόλλων Ladies θα το πάμε μέχρι τέλους. Το σωματείο καθορίζει τον εκπρόσωπο στην Ομοσπονδία. Θεωρούμε ότι δεν παίρνουμε τίποτα από τον εκπρόσωπο μας στην ΚΟΠ. Θεωρούμε ότι είναι αρκετά τα 16 χρόνια παρουσία του κ. Βάκη».

Για την ανδρική ομάδα: «Εκ του αποτελέσματος η χρονιά δεν πήγε καλά. Ο Νίκος ετοιμάζεται για μια επανεκκίνηση μαζί με τους συνεργάτες του. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να επανέλθει άμεσα ο Απόλλωνας σε πρωταγωνιστική πορεία».

Γιατί δεν αγωνίζονται στο «Αλφαμέγα» οι Ladies: «Πολύ καλή ερώτηση. Πρώτα από όλα είναι το κόστος».

Για το αν επιθυμεί να εμπλακεί στην ανδρική ομάδα: «Αυτή την στιγμή όχι. Είμαι 17 χρόνια σε ένα τμήμα στο οποίο θεωρώ ότι κάνω καλή δουλειά. Εάν ζητήσει ο πρόεδρος τη βοήθεια μου, είμαι στη διάθεση του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...-ThemaSports
06/05 @ 13:11

Τον θέλει πολύς κόσμος, αλλά...

Βλέποντας αρκετά σχόλια οπαδών του Απόλλωνα στα social media για τον προπονητή των «κυανολεύκων», Πάμπλο Ματσίν, διαπιστώνουμε ότι παρά την αποτυχία της Λεμεσιανής ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλοί από αυτούς θέλουν να παραμείνει και τη νέα σεζόν, αφού θεωρούν ότι η έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ ευθύνεται για την αποτυχία και όχι οι ικανότητες του.

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!-ThemaSports
06/05 @ 10:19

Δημοσίευμα για Βαλμπουενά: «Στη μεγαλόνησο ο μάνατζερ του, μιλά με Απόλλωνα - Δεν αποκλείεται να έρθει με Ελ Αραμπί»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr, παραμένει ανοιχτό το κεφάλαιο Ματιέ Βαλμπουενά στον Απόλλωνα, παρά τη συμφωνία του Γάλλου σταρ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την ακαδημία του που θα ανοίξει στου Ρέντη.

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...-ThemaSports
05/05 @ 19:30

Σανγκόι - Κιντέρος: Τους έλειψε...

Γκαστόν Σανγκόι και Ντάνιελ Κιντέρος έδωσαν πολλά στον Απόλλωνα.

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
05/05 @ 18:26

Ξύπνησαν μνήμες… πόζαραν μαζί Σανγκόι και Κιντέρος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Ντάνιελ Κιντέρος, μαζί με τον Γκαστόν Σανγκόι.

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!-ThemaSports
04/05 @ 19:45

Θετικό κλίμα για Σωφρόνη!

Ο Νίκος Κίρζης θα αποφασίσει μετά το Πάσχα για το μέλλον του Ματσίν.

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…-ThemaSports
04/05 @ 15:49

Στο τραπέζι (και) του Ντόνιο…

Αρκετά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση του Απόλλωνα και θα «πέσουν» στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ