Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη, λυγίζοντας στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε και… σίγησε το «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα αποτέλεσμα που σόκαρε τους Τούρκους, οι οποίοι είχαν φροντίσει να ανεβάσουν τους τόνους αλλά να βγάλουν προς τα έξω και μπόλικη αλαζονεία, θεωρώντας πως θα ξεπεράσουν το εμπόδιο των «ερυθρόλευκων».

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες από τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Ένας οπαδός… έσπασε το σαλόνι του στο χαμένο πέναλτι του Μπονούτσι, ενώ άλλος ένας πλάνταξε στο κλάμα στις κερκίδες, μην μπορώντας να αντέξει τον αποκλεισμό από τους Πειραιώτες.

 

Sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υψηλόβαθμο στέλεχος της Θύρας 7 - Ο ρόλος του στα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
02/05 @ 18:57

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υψηλόβαθμο στέλεχος της Θύρας 7 - Ο ρόλος του στα επεισόδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγείται των οπαδών του Ολυμπιακού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κορυδαλλού – Συμμετέχει στις αποφάσεις για επεισόδια.

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός-ThemaSports
01/05 @ 17:55

Η μόνη περίπτωση να ψαχτεί για έναν... Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός

Σε ποιο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για να αποκτήσει έναν γκολκίπερ τύπου Λιβάκοβιτς; Ένα σενάριο και μόνο υπάρχει...

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα-ThemaSports
01/05 @ 15:30

AEK: «Είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Συγκλονίζει ο Ματίας Αλμέιδα

Για το θέμα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ μιλάει ο Ματίας Αλμέιδα στην εισαγωγή της αυτοβιογραφίας του, υπογραμμίζοντας ότι τον έφερε δύο φορές σε κατάσταση να αισθάνεται ότι θα πεθάνει.

 Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου-ThemaSports
01/05 @ 13:37

Αλαφούζος για όλα: Η αποτυχία, τα 130 εκατ, η συμφωνία με Σόουζα, ο Μαρινάκης, η σημαδεμένη τράπουλα του τίτλου

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου που μιλά ανοιχτά για τα πάντα. Γιατί άλλαξε τον Γιοβάνοβιτς, γιατί δε μιλά πλέον με τον Μαρινάκη, η επένδυση, η εξάντληση από τα στραπάτσα.

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα! -ThemaSports
01/05 @ 19:23

Η «βυσσινί» Πρωτομαγιά του 1988, όταν η ΑΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα γράφοντας ιστορία, με… υπογραφή Μητσιμπόνα!

01/05/1988: Ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας σκοράρει ένα απίθανο γκολ, η ΑΕΛ του Γιάτσεκ Γκμοχ νικάει τον Ηρακλή με 1-0 και εξασφαλίζει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μία αλησμόνητη Πρωτομαγιά για τους Λαρισαίους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ