Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ απάντησε μέσω της Bild στις κατηγορίες δημοσιογράφου και την σύνδεσή του με τον ISIS. Τόνισε πως είναι προπαγάνδα

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ ανέβασε πριν από λίγες μέρες φωτογραφία του για την έναρξη του Ραμαζανιού. Γερμανός δημοσιογράφος τον συνέδεσε με το ISIS εξαιτίας της χειρονομίας που κάνει με το δάχτυλό του.

Ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Γερμανίας και της Ρεάλ έδωσε την απάντησή του με δηλώσεις του στην Bild, τονίζοντας ταυτόχρονα πως αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία

Η δήλωση του Ρίντιγκερ:

"Για να σηματοδοτήσω την έναρξη του Ραμαζανιού, δημοσίευσα μια ανάρτηση στο Instagram. Αυτή η ανάρτηση είναι ήδη δημόσια εδώ και 13 ημέρες και έχει φτάσει σε πολλά εκατομμύρια followers χωρίς καμία κριτική από κανέναν. Όμως τις τελευταίες μέρες η φωτογραφία έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιους για να διατυπώσουν αβάσιμες κατηγορίες. Η χειρονομία που χρησιμοποίησα ονομάζεται δάχτυλο tawheed.

Στο Ισλάμ, αυτό θεωρείται σύμβολο της ενότητας και της μοναδικότητας του Θεού. Η χειρονομία είναι διαδεδομένη στους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο και έχει χαρακτηριστεί ως μη προβληματική από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών τις τελευταίες ημέρες. Ως πιστός Μουσουλμάνος, ασκώ την πίστη μου, αλλά αποστασιοποιούμαι σταθερά από κάθε είδους εξτρεμισμό. Η βία και η τρομοκρατία είναι απολύτως απαράδεκτα. Υποστηρίζω την ειρήνη και την ανεκτικότητα. Πολλά από τα μέλη της οικογένειάς μου ανήκουν σε διαφορετικές θρησκείες, ωστόσο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και γιορτάζουμε μαζί τις θρησκευτικές γιορτές.

Ο σεβασμός και η ανεκτικότητα είναι θεμελιώδεις αρχές που όλοι εκπροσωπούμε στην οικογένειά μας. Αναγνωρίζω επίσης ότι λόγω ανεπαρκούς προσοχής, έδωσα σε τρίτους την ευκαιρία να παρερμηνεύσουν εσκεμμένα την ανάρτησή μου με σκοπό τη διαίρεση και την πόλωση. Αποφάσισα να κάνω μια ξεκάθαρη δήλωση μετά τους δύο επιτυχημένους αγώνες της εθνικής Γερμανίας. Ταυτόχρονα, δεν θα επιτρέψω να με προσβάλλουν και να με υποτιμούν ως ισλαμιστή. Γι' αυτό αποφάσισα να κάνω καταγγελία. Πρόκειται για προπαγάνδα και διχασμό. Πάντα θα υπερασπίζομαι τον εαυτό μου ενάντια σε αυτά"

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...-ThemaSports
27/04 @ 22:18

"Βασιλιάς" στην Ρουμανία ο Ηλίας! Το σήκωσε απόψε πάνω στον Χάτζι...

Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους.

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!-ThemaSports
27/04 @ 19:13

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!

Με συνδυασμό λαθών από Καζεμίρο και Ονάνα η Γιουνάιτεντ πρόσθεσε ακόμα ένα πάθημα στη φετινή λίστα της με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί την παραμονή της. Η Νιούκαστλ με πεντάρα (5-1) έριξε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Championship. Δεν σταματιέται η Πάλας που πήρε βαθμό (1-1) και στην έδρα της Φούλαμ, η Γουλβς επικράτησε της μαχητικής Λούτον 2-1.

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει! -ThemaSports
27/04 @ 18:43

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει!

Εκδίκηση της Μπάγερν, με φοβερό Κέιν, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) εκτός Champions League με ανατροπή (4-1) αφήνει η Λειψία την Ντόρτμουντ!

 «Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 18:14

«Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!

Έξαλλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με Άγγλους ρεπόρτερ. Η ατάκα που είπε «ακύρωσε» τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ!

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»! -ThemaSports
27/04 @ 17:18

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»!

Αδιανόητα πράγματα στη Λίβερπουλ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τα βάζει με τον Κλοπ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ (2-2) και τον Νούνιες να τον απομακρύνει!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 16:37

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!

Με τα λάθη στην άμυνα να μη σταματούν, με την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι να κοστίζει ακριβά και με τους Σαλάχ και Κλοπ να φτάνουν σε σημείο να καυγαδίσουν, η Λίβερπουλ πλέον φαίνεται πως πετά λευκή πετσέτα για τον τίτλο με το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ