Εκδίκηση της Μπάγερν, με φοβερό Κέιν, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) εκτός Champions League με ανατροπή (4-1) αφήνει η Λειψία την Ντόρτμουντ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αυλαία του Σαββάτου (27/04) για την 31η αγωνιστική της Bundesliga «άνοιξε» με τέσσερις αναμετρήσεις. Με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει εκδίκηση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την βαριά ήττα με 5-1 (9/12) του πρώτου γύρου.

Στο ντέρμπι της τέταρτης θέσης η Λειψία πήρε προβάδισμα στην μάχη που δίνει με την Ντόρτμουντ για μία θέση στο Champions League.

Στις άλλες αναμετρήσεις η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε με 3-0 από την Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ.

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Με μπροστάρη τον Κέιν πήρε την νίκη με 2-1 η Μπάγερν απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παίρνοντας εκδίκηση για την βαριά ήττα με 5-1 (9/12) του πρώτου γύρου.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ, μόλις στο ένατο λεπτό, με τον συνήθη ύποπτο Κέιν, να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία, μετά από ασίστ του Λάιμερ. Με τον Εκιτίκιε να διαμορφώνει με απίστευτο σουτ στο 23’ το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 61’ ο Κέιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σημειώνοντας το 35ο γκολ του στην Bundesliga!



Λειψία – Ντόρτμουντ 4-1

Αν και η Ντόρτμουντ προηγήθηκε μόλις στο 20' με τον Σάντσο η Λειψία κατάφερε με ένα γκολ του Οπέντα στο 23’ και ένα του Σέσκο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, να πάρει κεφάλι στο σκορ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο μισό του αγώνα η Λειψία σκόραρε στο 46’ με τον Σιμακάν, να προσθέτει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και τον Μπαουμγκάρντνερ να συμπληρώνει το «κερασάκι» στην τούρτα του θριάμβου για τους γηπεδούχους!

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 0-3

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους δύο τερματοφύλακες των ομάδων να είναι απλά θεατές, αφού δεν συνέβησαν ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Βέρντερ Βρέμης πήρε το πάνω χέρι στον αγώνα ανοίγοντας το σκορ στο 52’ με τον Σμιντ και διπλασιάζοντας τα τέρματά της με πέναλτι του Nτουκς. Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Ντέμαν στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με αυτήν τους την νίκη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 37 βαθμούς και την 10η θέση, ενώ η Άουγκσμπουργκ έμεινε στους 39 και την όγδοη θέση, μακριά από το κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2

Η Φράιμπουργκ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 5’ και στο στο 35΄ να προηγηθεί με τους παίκτες της ομάδας να σημαδεύουν το δοκάρι. Το γκολ τελικά για τους γηπεδούχους, ήρθε από αυτογκόλ του Μπορνάου στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την Φράιμπουργκ να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 62' εξαιτίας της αποβολής του Σιντιλά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα τον αγώνα, με τον Άρνολντ και στο Λακρουά να σκοράρουν στο 82’ και 90’ αντίστοιχα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των απογευματινών αναμετρήσεων του Σαββάτου (27/04) για την 31η αγωνιστική της Bundesliga (16:30):

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Λειψία – Ντόρτμουντ 3-1

Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 0-3

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 1-2

www.bnsports.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!-ThemaSports
10/05 @ 00:20

Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, Φιορεντίνα!

«Ερυθρόλευκο» έπος γράφτηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05) ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα, αυτή τη φορά στο… φλεγόμενο «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!-ThemaSports
10/05 @ 00:12

Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα παίρνει την 15η θέση!

Με τις δύο νίκες του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, η Ελλάδα πάει να πάρει στο φώτο-φίνις την 15η θέση και να επανακτήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!-ThemaSports
09/05 @ 23:27

Αρνήθηκε να αναλάβει ο Πότερ!

Απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Άγιαξ ο Γκρέιχαμ Πότερ!

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ! -ThemaSports
09/05 @ 22:53

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ!

Μια απογοητευτική χρονιά για την Μπάγερν Μονάχου οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με την ομάδα να μένει εκτός και από τον τελευταίο τίτλο που διεκδικούσε, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο-ThemaSports
09/05 @ 21:28

Άρσεναλ: «Κανονιέρης» έως το 2025 ο Ζορζίνιο

«Έδεσε» τον Ζορζίνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 η Άρσεναλ!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ