Πρώην παίκτης του Απόλλωνα έγινε… «κατοστάρης» στον Πανιώνιο
Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τη Μαρκό, η διοίκηση των γηπεδούχων βράβευσε τον αρχηγό της ομάδας Τάσο Αυλωνίτη.


Η αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό είχε όλα τα στοιχεία ενός θρίλερ, με τους Σέρβους να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε. Παρ' όλα αυτά, το στιγμιότυπο που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν κάποιο καλάθι ή φάση, αλλά η αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Βασίλη Σπανούλη.
Οι δύο άνδρες είχαν μια σχέση γεμάτη ένταση στο παρελθόν, κυρίως μετά την αποχώρηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό το 2010 για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Έκτοτε, η μεταξύ τους επικοινωνία ήταν περιορισμένη και η ατμόσφαιρα συχνά ψυχρή. Ωστόσο, μετά από 15 χρόνια, η εικόνα τους να αγκαλιάζονται θερμά μέσα στο γήπεδο έδειξε πως οι παλιές διαφορές ανήκουν στο παρελθόν.
Obradovic & Spanoulis ❤️🐐
— Vassilis Papandreou (@sili81) November 11, 2025
“It’s been 15 years…” pic.twitter.com/vXsWrisdTD
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις