Όχι απλά ζορίστηκε ο Απόλλωνας στο ματς με την ΕΝΠ στο στάδιο «Αλφαμέγα», αλλά βρέθηκε μία ανάσα από την... γκέλα και λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις από το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντορεγκαράι που έγραψε το 2-1, πριν βάλει οριστικά τη σφραγίδα στο τρίποντο ο Βέισμπεκ με το τρίτο γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αποψινό παιχνίδι θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τη Λεμεσιανή ομάδα ενόψει της συνέχειας, αφού ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στην έδρα της απέναντι σε μία ομάδα που προβληματίζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και παρ'  όλα αυτά, λαχτάρησε για να πάρει τη νίκη.

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου θα πρέπει να προβληματίσει τον Αντριάν Γκούλα, αφού οι παίκτες του ενδεχομένως να υποτίμησαν τον αντίπαλο και να θεωρήσαν ότι ακόμα και σε... χαλαρό τέμπο, θα πάρουν το ζητούμενο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Στην επανάληψη όμως ανέβασαν ταχύτητα, προφανώς έπαιξαν ρόλο και οι οδηγίες του Σλοβάκου τεχνικού στα αποδυτήρια που αφύπνισαν τους παίκτες του, όμως ένα λάθος του Βούρου μετά το 1-0, έφερε την ισοφάριση και προ του φάσματος μίας απρόσμενης απώλειας βαθμών.

Απρόσμενη στη... θεωρία, γιατί στην πράξη αποδεικνύεται ότι κανένα παιχνίδι σε αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και δεν κερδίζεται αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα.

Και η αποψινή νίκη με τον τρόπο που ήρθε, αποτελεί το καλύτερο... «καμπανάκι» για τον Απόλλωνα ενόψει της συνέχειας, όπου στις επόμενες τρεις αγωνιστικές θα αντιμετωπισει τις Καρμιώτισσα (εκτός), Ομόνοια 29Μ (εντός) και Ομόνοια Αραδίππου (εκτός), ένα θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν (σ.σ. τρία αν αφαιρέσουμε το αναβληθέν ματς με την ΑΕΛ) που ήταν όλα ντέρμπι, όμως με ανάλογες εμφανίσεις όπως του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ΕΝΠ, η γκέλα... παραμονεύει!

Παράλληλα, στον Απόλλωνα είναι χαρούμενοι και για έναν άλλο λόγο πέρα από το τρίποντο, που είναι το πρώτο γκολ του Ντορεγκαράι στο πρωτάθλημα, στην 3η του συμμετοχή και πρώτη ως βασικός, ενώ πέτυχε και ένα τέρμα στο ματς κυπέλλου απέναντι στον Οθέλλο.

Ένας παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά ο Γκούλα στον τομέα του σκοραρίσματος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μάρκες...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανησυχία για Μπολί...-ThemaSports
29/09 @ 19:56

Ανησυχία για Μπολί...

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Τσαρλς Μπολί, στον αποψινό αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΕΝΠ...

Απόλλων: Τίμησε τη μνήμη του Πάμπου Λυμπουρίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
29/09 @ 18:55

Απόλλων: Τίμησε τη μνήμη του Πάμπου Λυμπουρίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση του Απόλλωνα τίμησε τη μνήμη του του Πάμπου Λυμπουρίδη, πριν από την έναρξη του αποψινού αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στη Λεμεσιανή ομάδα και την ΕΝΠ.

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα-ThemaSports
29/09 @ 18:11

Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα

Εκτός αποστολής από τον αποψινό (29/09) αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο την ΕΝΠ έμεινε ο Σεσί Ντ' Αλμέιδα.

ΓΚΟΥΛΑ: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα, όμως πάμε βήμα βήμα - Είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ»-ThemaSports
29/09 @ 21:34

ΓΚΟΥΛΑ: «Φυσικά και φιλοδοξούμε για το πρωτάθλημα, όμως πάμε βήμα βήμα - Είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας σπριντ»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΕΝΠ για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αντριάν Γκούλα.

Βούρος: «Η πιο γλυκιά νίκη - Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χαλαροί, στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές»-ThemaSports
29/09 @ 21:47

Βούρος: «Η πιο γλυκιά νίκη - Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χαλαροί, στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΕΝΠ για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Πραξιτέλης Βούρος.

Η αρχική ενδεκάδα του Αντριάν Γκούλα για το παιχνίδι με την ΕΝΠ-ThemaSports
29/09 @ 17:47

Η αρχική ενδεκάδα του Αντριάν Γκούλα για το παιχνίδι με την ΕΝΠ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΕΝΠ, για την 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ