Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την φιλική αναμέτρηση του τριφυλλιού με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στην Κύπρο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του τριφυλλιού με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Αλαφούζος βρίσκεται σήμερα στο Στάδιο της Αμμοχώστου και αναμένεται να αναχωρήσει αύριο για την Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε βρεθεί και στην Πράγα μαζί με την ομάδα, για την αναμέτρηση του καλοκαιριού με την Σλάβια Πράγας.

Με τις κινήσεις αυτές δείχνει ότι είναι έμπρακτα στο πλευρό τόσο του προπονητή όσο και των παικτών στην προσπάθεια που πραγματοποιούν τη φετινή σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση-ThemaSports
16/04 @ 20:31

ΠΑΟΚ: Το 13άρι που ψάχνει ο Λουτσέσκου για την πρόκριση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ να πετύχουν την υπέρβαση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους 4 του Conference League.

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!-ThemaSports
16/04 @ 20:50

Έχει στα χέρια του «χρυσή» ευκαιρία!

Ένα φινάλε στην σεζόν που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας μεγάλης καριέρας για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη που πίστεψε ο Μεντιλίμπαρ χωρίς να νοιώθει πως ρισκάρει

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…-ThemaSports
16/04 @ 21:47

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

Ποιος είναι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και πώς κατάφερε να αλλάξει τον Ολυμπιακό σε 65 ημέρες; Ο Ινιάκι Μπέα, πρώην παίκτη τους και επί 7 χρόνια βοηθός του, είχε «απαντήσει» από παλιά. Η φιλοσοφία του μέσα από τα λόγια του «παιδιού» του.

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!-ThemaSports
16/04 @ 19:54

Η παράδοση -ενόψει Φενέρμπαχτσε- λέει… Τι κάνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει… ατσαλάκωτος απ’ την Πόλη, ώστε να σφραγίσει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League. Τι έχει κάνει, ωστόσο, στα προηγούμενα παιχνίδια του στην Τουρκία.

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!-ThemaSports
16/04 @ 19:35

«Υπηρέτης» της ΑΕΚ στο 1/10 της λαμπρής ιστορίας της: Ο Πέτρος Μάνταλος έλαβε την… επίθεση αγάπης που του άξιζε!

Από την έντονη αμφισβήτηση από μερίδα κόσμου, στην αυθόρμητη και καθολική αποθέωση στην OPAP Arena. Ο Πέτρος Μάνταλος αποτελεί πυλώνα της σύγχρονης ΑΕΚ!

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!-ThemaSports
16/04 @ 18:57

«Πέντε μήνες με Τερίμ, αρκούσαν»: Μπερνάρ, ο πιο παραγωγικός Βραζιλιάνος στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ο Φατίχ Τερίμ αναγέννησε τον Μπερνάρ και ο 31χρονος μετατράπηκε μέσα σε περίπου πέντε μήνες, ως ένας από τους κορυφαίους Βραζιλιάνους, στην ιστορία του Παναθηναϊκού!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ