Ανάρτηση από τη Θύρα 9...

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αυτή την Κυριακή μετά από καιρό επιστρέφουμε στο Δάλι και είμαστε έτοιμοι για άλλη μια φορά να το κατακλύσουμε. Απομένουν πέντε μεγάλοι τελικοί και η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι επιτακτική ανάγκη. Για αυτό καλούμε όλο τον Πράσινο Λαό οπως δώσει ξανά βροντερό παρών από νωρίς για να ανοίξουμε τον δρόμο προς την νίκη.
Απολαύστε την υποδοχή μας την προηγούμενη εβδομάδα και ετοιμαστείτε για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.
Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα και ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο».

 

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: «Αυτό που ζούμε είναι άκρως συγκινητικό, η προπώληση όσο και αν φαίνεται απίστευτο έχει ξεπεράσει τις 2.000»-ThemaSports
19/04 @ 21:06

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: «Αυτό που ζούμε είναι άκρως συγκινητικό, η προπώληση όσο και αν φαίνεται απίστευτο έχει ξεπεράσει τις 2.000»

Ανάρτηση από την Ομόνοια 29Μ, με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό παρών στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ.

«Το Σάββατο που έρχεται η ΘΥΡΑ 9 θα δώσει μετά από χρόνια παράσταση στην ΒΟΡΕΙΑ»-ThemaSports
17/04 @ 11:57

«Το Σάββατο που έρχεται η ΘΥΡΑ 9 θα δώσει μετά από χρόνια παράσταση στην ΒΟΡΕΙΑ»

Η Θύρα 9 με ανάρτηση της στέλνει το μήνυμα της για την επιστροφή στη Βόρεια και το ματς της Ομόνοιας 29Μ με την Αραδίππου για τον τίτλο στη Β' Κατηγορία.

Τούτιτς: «Όταν ήρθα, μου τόνισαν από τη διοίκηση ότι στόχος είναι η πρώτη οκτάδα»-ThemaSports
15/04 @ 16:14

Τούτιτς: «Όταν ήρθα, μου τόνισαν από τη διοίκηση ότι στόχος είναι η πρώτη οκτάδα»

Ο προπονητής της Ομόνοιας 29Μ, Νεντίμ Τούτιτς, έκανε δηλώσεις στον Super Sport FM, σχολιάζοντας τον άθλο της ομάδας του να ανέβει στην Α' κατηγορία για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της.

Φιλίππου: «Ονειρευόμασταν πάντα τι θα κάναμε στην Α' κατηγορία» - Τι είπε για μπάτζετ, γηπεδικό, κάρτα και... Ομόνοια-ThemaSports
15/04 @ 10:41

Φιλίππου: «Ονειρευόμασταν πάντα τι θα κάναμε στην Α' κατηγορία» - Τι είπε για μπάτζετ, γηπεδικό, κάρτα και... Ομόνοια

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχελής Φιλίππου, ο οποίος μίλησε για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, να ανέβει στα «σαλόνια» της Α' κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ