H Φιορεντίνα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Conference League (0-3) στην έδρα της Χάρτς τη στιγμή που Τζουργκάρντεν και Βιγιαρεάλ έκαναν το 3/3. «Λύγισε» στην Ολλανδία ο Απόλλων Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Φιορεντίνα και Κλουζ στην 3η αγωνιστική του Conference League, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Άλκμααρ στην Ολλανδία.

1oς όμιλος

 


Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Φιορεντίνα στη διοργάνωση, επικρατώντας με 3-0 στην Σκωτία απέναντι στη Χάρτς. Στο 4' ο Μαντραγκόρα έδωσε προβάδισμα στους «βιόλα», με τον Κουαμέ στο 42ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Η Χαρτς έμεινε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο Γιόβιτς να γράψει στο 80' το τελικό 0-3.

Στη Λετονία η Ρίγα κατάφερε να «κόψει» 2 βαθμούς από την Μπασακσεχίρ κρατώντας την στο 0-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σίμκοβιτς στο 70ο λεπτό, η οποία δε στάθηκε αρκετή.

Τα αποτελέσματα:
Χαρτς-Φιορεντίνα 0-3
Ρίγα-Μπασακσεχίρ 0-0

Bαθμολογία:
1.Μπασακσεχίρ 7
2.Φιορεντίνα 4
3. Χαρτς 3
3. Ρίγα 2

3ος όμιλος


Στο «Θεράμικα» η Βιγιαρεάλ συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-0 την Αούστρια Βιέννης. Τα «κίτρινα υποβρύχια» πήραν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό με τον Μπαένα. Από σκόρερ ο Ισπανός μετατράπηκε σε δημιουργό στο 42' δίνοντας την πάσα στον Ντανζούμα για το 2-0.

Από εκεί και μετά ανέλαβε δράση ο Μοράλες που με χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βρίσκοντας δίχτυα τρείς φορές μέσα σε 12 λεπτά.

Τα αποτελέσματα:
Λεχ Πόζναν-Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

Βιγιαρεάλ-Αούστρια Βιέννης 5-0

Bαθμολογία:

1.Bιγιαρεάλ 9
2.Λεχ Πόζναν 4
3.Χάποελ Μπερ Σεβά 2
4.Αούστρια Βιέννης 1

4ος όμιλος


Στη Γερμανία, η Παρτιζάν πήρε ιστορική νίκη απέναντι στην... πρωτάρα Κολωνία με 1-0. Το γκολ για τους Σέρβους ο Μάρκοβιτς στο 9ο λεπτό, που τους χάρισε την πρωτιά στον όμιλο.

Τα αποτελέσματα:

Σλόβακο - Νις 0-1
Κολωνία - Παρτιζάν 0-1

Bαθμολογία:
1.Παρτιζάν 5
2.Nις 5
3.Κολωνία 4
4.Σλόβακο 1

5ος όμιλος


Ο Απόλλων Λεμεσού, ήταν...παλικάρι στην Ολλανδία, ωστόσο η εμπειρία της Άλκμααρ τον «λύγισε». Οι γηπεδούχοι με δημιουργό τον Ντίνο Μαυροπάνο και σκόρερ των Όντγκαρντ άνοιξαν το σκορ, ενώ ο Γιούνστεν ισοφάρισε στο 19' για τον Απόλλωνα. Στο 62' ο Ντε Βιτ με πέναλτι έκανε το 2-1 για την Άλκμααρ, με την κυπριακή ομάδα να απαντά με τον Καμπράλ εννέα λεπτά αργότερα.

Στο 32' ο Κάρλσον, έκανε το 3-2 για την Άλκμααρ, χαρίζοντας της ένα σημαντικό τρίποντο.

Τα αποτελέσματα:
Ντνίπρο-Βαντούζ 2-2
Άλκμααρ-Απόλλων Λεμεσού 3-2

Βαθμολογία:
1.Άλκμααρ 9
2.Ντνίπρο 4
3.Βαντούζ 2
4.Απόλλων Λεμεσού 1

6ος όμιλος


Απόλυτη συνέχισε και η Τζουργκάρντεν στον όμιλο της καθώς επικράτησε με 1-0 της Γάνδης στο Βέλγιο. Το γκολ για τους Σουηδούς ο Ντάνιελσον στο 9ο λεπτό

Τα αποτελέσματα
Μόλντε-Σάμροκ Ρόβερς 3-0
Γάνδη-Τζουνγκάρντεν 0-1

Βαθμολογία:
1.Τζουγκάρντεν 7
2.Μόλντε 4
3.Γάνδη 4
4.Σάμροκ Ρόβερς 1

7ος όμιλος


Η Σλάβια Πράγας, υποδέχθηκε την Κλουζ σε ένα κακό από άποψης ποιότητας ματς. Η ρουμανική ομάδα κατάφερε ωστόσο να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει με 1-0 με γκολ του Τζάνγκα, λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σκορ που κράτησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Τα αποτελέσματα:

Σίβασπορ-Μπαλκάνι 3-4
Σλάβια Πράγας-Κλουζ 0-1

Βαθμολογία:
1.Μπαλκάνι 4
2.Σίβασπορ 4
3.Σλάβια Πράγας 4
4. Κλουζ 4

8ος Όμιλος


Η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς έγινε στην Ελβετία. Η εντυπωσιακή Σλόβαν Μπρατισλάβας, «σόκαρε» την Βασιλεία, επικρατώντας με 2-0. Σκόρερ για την ομάδα από τη Σλοβακία, ο Πάουτσεκ στο 36' και ο Γκάβριτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η Σλόβαν με αυτή τη νίκη πλησίασε την Πιούνικ στους δύο βαθμούς και παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Tα αποτελέσματα

Πιούνικ-Ζαλγκίρις 2-0
Βασιλεία-Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2

Βαθμολογία:
1.Bασιλεία 6
2.Πιούνικ 6
3.Σλόβαν Μπρατισλάβας 4
4.Ζαλγκίρις 1

EUROPA LEAGUE:

Πήρε το… ντέρμπι της ημέρας η Μπέτις! Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» και έπιασε κορυφή.

Σπουδαία νίκη για την απόλυτη Σεν Ζιλουάζ, η οποία νίκησε 2-1 την Μπράγκα στην Πορτογαλία, ενώ οι Φενέρμπαχτσε και Ρεν συνεχίζουν παρέα στην κορυφή του ομίλου τους. Εύκολα η Άρσεναλ, σοκ για Φέγενορντ στο φινάλε.

 

1ος όμιλος


Εύκολη νίκη για την Άρσεναλ η οποία επικράτησε 3-0 της Μπόντο/Γκλιμτ, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ενκέτια στο 23’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Χόλντινγκ στο 28ο λεπτό να κάνει το 2-0. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ισχυρό προβάδισμα.

 



Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με την Άρσεναλ να μη χάνει την ευκαιρία και να σκοράρει και τρίτο γκολ στο 85' με τον Βιεϊρά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Κάπως έτσι η ομάδα του Αρτέτα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερ (σσ. 6 βαθμούς).

1ος όμιλος
Ζυρίχη-Αϊντχόφεν 1-5
Αρσεναλ-Μπόντο Γκλιμτ 3-0

H βαθμολογία


1ος όμιλος:
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

2ος όμιλος


Συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Φενερμπαχτσέ η οποία επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Μπατσουαγί στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το προβάδισμά τους μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο γκολ, με τον Μάμας στο 80' να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να κάνει το 2-0 για τους Τούρκους, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

 
 
 
 
 



Η Ρεν επικράτησε 2-1 της Ντιναμό Κιέβου, με τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται ισόβαθμη (7β.) με την Φενέρ. Από την άλλη οι Ουκρανοί συνεχίζουν στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Τεριέ άνοιξε το σκορ στο 23’ για τη Ρεν, με τον Τσιγκάνκοφ στο 33’ να κάνει το 1-1. Ο Ντούε στο 89' ήρθε να κάνει το 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος και χάρισε τη νίκη στη Ρεν.

 
 



2ος όμιλος
Φενέρμπαχτσε-ΑΕΚ Λάρνακας 2-0
Ρεν-Ντιναμό Κιέβου 2-1

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

3ος όμιλος


Η Μπέτις συνεχίζει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με τους Ισπανούς αυτή τη φορά να επικρατούν 2-1 στην έδρα της Ρόμα. Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον συνήθη ύποπτο Πάουλο Ντιμπάλα, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε και πολύ, με την ισπανική ομάδα να ισοφαρίζει στο 40’ με τον Ροντρίγκεζ. Ο Ενρίκε χτύπησε στο 88' για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, με την ισπανική ομάδα να κάνει το 3/3.

 
 
 
 



3ος όμιλος
Ελσίνκι-Λουντογκόρετς 1-1
Ρόμα-Μπέτις 1-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

4ος όμιλος


Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ επικράτησε 2-1 της Μπράγκα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η βέλγικη ομάδα μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο ακυρωθέν γκολ, με τους Πορτογάλους να αντιδρούν στο δεύτερο μέρος αλλά να μη φτάνει αυτό για να αποτρέψουν το 3/3 των φιλοξενούμενων.

Ο Ρουίς είχε ανοίξει το σκορ στο 49’ για την Μπράγκα, αλλά οι Βέλγοι έκαναν την ανατροπή στο φινάλε. Πρώτα ο Νίλσον στο 86’ ισοφάρισε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάικς υπέγραψε την ανατροπή!

4ος όμιλος
Μάλμε-Ουνιόν Βερ. 0-1
Μπράγκα-Σεντ Ζιλουάζ 1-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2


6ος όμιλος


Μίντιλαντ και Φέγενορντ ήρθαν ισόπαλες 2-2και στον όμιλο πλέον υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία με 4 βαθμούς. Ο Σιμάνσκι στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κοκσού στο 45’ να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο η Μίντιλαντ έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ιζάκσεν στο 54’ να μειώνει σε 2-1 και τον Ζουνίνιο στο 85ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-2!

6ος όμιλος
Στουρμ Γκρατς-Λάτσιο 0-0
Μίντιλαντ-Φέγενορντ 2-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»-ThemaSports
19/04 @ 17:58

Γκουαρδιόλα για Πάλμερ: «Ήθελε να φύγει, του είπα μείνε, τι μπορούσα να κάνω»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για τον Κόουλ Πάλμερ,στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!-ThemaSports
19/04 @ 17:15

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε στο στόχαστρο τον Γκνάμπρι!

Η Τότεναμ παλεύει με την Άστον Βίλα για την τέταρτη θέση της Premier League και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης περιόδου, όμως, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει.

Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη! -ThemaSports
19/04 @ 16:54

Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη!

Θυμίζουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκιρασί είναι τοποθετημένη στα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»-ThemaSports
19/04 @ 16:21

Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Άρσεναλ έχει κεντράρει στα μεταγραφικά της σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από την Premier League.

La Liga-32η αγωνιστική: Mατσάρες, αλλά... έχουμε clasico!-ThemaSports
19/04 @ 15:48

La Liga-32η αγωνιστική: Mατσάρες, αλλά... έχουμε clasico!

Ώρα για ντέρμπι και πιθανώς για... στέψη στη La Liga!

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν! -ThemaSports
19/04 @ 15:20

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ