Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού (06/10, 22:00) αγώνα με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας, εκπροσώπησε ο Κέναν Πίριτς.

Αναλυτικά όσα είπαν:

ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΟΛΤΡΑ:

«Αύριο έχουμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι, με μία ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Παίζουμε για την περηφάνια της ομάδας και του νησιού μας. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, για να πάρουμε ακόμα και τη νίκη».

Για την απουσία του Γκιούρτσο: «Είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα μας παίζουν όλοι. Δεν είναι πρόβλημα η απουσία του για μένα. Σίγουρα θα προτιμούσα να μην υπάρχουν απουσίες, αλλά αυτό δεν γίνεται».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Φενέρ: «Μας περιμένει μία τρελή ατμόσφαιρα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε έχοντας βιώσει αυτή την εμπειρία, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Για το ότι η Φενέρ αλλάζει συχνά ενδεκάδα: «Έχει μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές. Δεν αλλάζει όμως το πλάνο στο παιχνίδι της. Είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και έχει καλή ανάπτυξη. Συνήθως αγωνίζεται με τον ίδιο σχηματισμό. Είναι ομάδα που δουλεύει πολύ μέσα στο παιχνίδι και ο προπονητής είναι πολύ έμπειρος».

Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, λόγω του ότι μία Κυπριακή ομάδα αγωνίζεται απέναντι σε μία Τουρκική: «Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικό και ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά είμαστε επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι καυτή η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι διαφορετικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το ματς και για την Κύπρο. Θέλω να δω μία ομάδα που θα παίζει για τη νίκη. Αν παίξουμε για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσουμε». 

ΚΕΝΑΝ ΠΙΡΙΤΣ:

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Τα είπε όλα ο προπονητής μας. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αφού παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!-ThemaSports
18/04 @ 23:00

ΑΕΚ: Τα τρία ραντεβού με την... ιστορία!

Στην ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο τελικό πρωταθλήματος...

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»-ThemaSports
15/04 @ 13:27

Δημητρίου: «Νίκη από ατόφιο χρυσάφι - Ήταν δωρεάν καρδιογράφημα το χθεσινό παιχνίδι»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της δραματικής νίκης της ομάδας του επί του Άρη στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!-ThemaSports
15/04 @ 11:35

Δημητρίου: «Να ενημερώσω πως είμαστε όλοι καλά, ήταν ένα δωρεάν τεστ αντοχών για όλους»!

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, την επομένη της τεράστιας εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με... δραματικό μάλιστα τρόπο.

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»! -ThemaSports
15/04 @ 08:44

Παραμένει στην… κονίστρα το «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα»!

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 23:17

ΣΟΛ / ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Άρη, στην ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ