Η Μπρεστ εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Μαρσέιγ, καταφέρνοντας να της κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο «Σταντ Φρανσίς-Λε Μπλε» η Μπρεστ φιλοξένησε την Μαρσέιγ, με την αναμέτρηση να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 μετά από ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο από πλευράς γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, η Μαρσέιγ ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό, με τον Ματέο Γκεντουζί να μπαίνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων και να επιχειρεί ένα σουτ από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο αυτό δεν ήταν πολύ δυνατό και ο Μπιζότ μπλόκαρε εύκολα.

Στο 25’ ήταν η σειρά της Μπρέστ να φτάσει κοντά στο γκολ, με τον Μανιέτι να εξαπολύει ένα μακρινό σουτ, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε πολύ μακριά από το αριστερό δοκάρι του Μπλάνκο.

Στο 38’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μετά από εξαιρετική σέντρα του Τζόναθαν Κλος προς τον Νούνο Ταβάρες, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους και απείλησαν για πρώτη φορά στο 53’ με κεφαλιά του Γιουσέφ Μπελαϊλί, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 61’, όταν ο Πιέρ Λεές-Μελού πήρε τη μπάλα και στην συνέχεια εξαπέλυσε ένα σουτ από απόσταση για να γράψει το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Μπρεστ συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή, ενώ αυτό απεικονίζεται από το ότι σε ολόκληρο το ημίχρονο είχε 13 τελικές (5 εντός στόχου), έναντι δύο της Μαρσέιγ.

Παρασκευή (12/08)

Ναντ-Λιλ 1-1

(Σιμόν Μόζες 28’-Ισμαίλι 78’)

Σάββατο (13/08)

Μονακό-Ρεν 1-1

(72' Εμπολό-60' Λαμπόρντ)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ 5-2

(Σακό αυτογκολ 39', Νεϊμάρ 43',51',Εμπαπέ 69', Σάντσες 87', Καζρί 58', Τχάτο 90+1')

Κυριακή (14/08)

Λοριάν-Λιόν (Αναβλήθηκε)

Ρεμς-Κλερμόν 2-4

(Ντουμπία 23', Μπαλογκάν 30'- Άντριτς 51,62', Σαράσεβιτς 72', Μπελά 77')

Αζαξιό-Λανς 0-0

Οσέρ-Ανζέ 2-2

(Ζανβιέ 4', Ουντοντζί 10'-Ντιονί 22', Σαλάμα 77')

Τρουά-Τουλούζ 0-3

(Λαρουσί 36', Ρατάο 54', Χίλι 85')

Νις-Στρασβούργο 1-1

(Ντελόρ 35'-Γκαμεϊρό 55')

Μπρεστ-Μαρσέιγ 1-1

(Λεές-Μελού 61'-Νούνο Ταβάρες 38')

ΚΛΙΚ στο youtube για να δείτε τα στιγμιότυπα:

 

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι-ThemaSports
18/04 @ 23:27

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το... υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!-ThemaSports
18/04 @ 15:15

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!

Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 14:17

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Aπριλίου 2007: Ο Λιονέλ Μέσι, αποφασίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να περάσει στους αιώνες. Πως; Προσφέροντας στο κοινό, την «μοντέρνα» εκδοχή της μυθικής κούρσας του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, στην αναμέτρηση με τη Χετάφε.

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League-ThemaSports
18/04 @ 00:44

Οι επτάψυχοι Μαδριλένοι επιβίωσαν στη ρωσική ρουλέτα και πέταξαν στους "4" του Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι στρίμωξε στα σχοινιά την Ρεάλ, την «σφυροκόπησε», όμως Βασίλισσα της Ευρώπης είναι μία! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιβίωσε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση), πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια και προκρίθηκε στους «4» του CL!

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!-ThemaSports
17/04 @ 23:55

Λύγισε την Άρσεναλ με «χρυσό» σκόρερ Κίμιχ και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου!

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 1-0 της Άρσεναλ, με τον Κίμιχ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και με τους Βαυαρούς να προκρίνονται στα ημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 3-2!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ