Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα sportklub.rs

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε: 

Αναφερόμενος για την αντίπαλο του Απόλλωνα στον προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Μακάμπι Χάιφα, είπε «Παίζει ομαδικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, έτοιμη να ρισκάρει και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις, όμως δεν είναι η Λίβερπουλ, αλλά η Μακάμπι Χάιφα».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τη Μακάμπι: «Θα έλεγα τέσσερα άτομα, ξεκινώντας από τον Πλάνιτς, τον στυλοβάτη της άμυνας, τους μέσους Μοχάμεντ και Τσέρι, που έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, μέχρι τον άπιαστο επιθετικό Πιέρο, που είναι τόσο δυνατός όσο η γη. Καλοί είναι και οι άλλοι…».

Πόσο καλοί; «Όχι σαν αυτούς του Ερυθρού Αστέρας. Θεωρώ ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί και θα έλεγα μάλιστα, το απόλυτο φαβορί!».

Ξεχνάς πόσες φορές ήρθες αντιμετώπως πρόσωπο με πρόσωπο με τους επιθετικούς της Μακάμπι; «Δεν ξεχνάω τίποτα, τα θυμάμαι όλα και τονίζω ξανά ότι η πρωταθλήτρια Σερβίας έχει το πλεονέκτημα».

Σε 180 λεπτά, έκανες 12 αποκρούσεις; «Αυτό είναι αλήθεια».

Τι επηρέασε τον Απόλλωνα και δέχτηκε αυτή την ήττα στην Χάιφα; «Πριν από την αποβολή του Βούκασιν Γιοβάνοβιτς έγιναν κάποια λάθη, τα οποία δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε στο τέλος και δεχτήκαμε βαριά ήττα. Στην χθεσινή ρεβάνς, όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να το ανατρέψουμε. Τους πιέσαμε, βάλαμε δύο γκολ, και στο τέλος είχαμε μία κραυγαλέα ευκαιρία για το 3-0…».

Ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενηθεί από τους Ισραηλινούς στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ; «Πιστεύω ότι δεν θα χάσει και θα νικήσει στο Βελιγράδι».

Η ατμόσφαιρα στη Χάιφα είναι φανταστική; «Ωραίο γήπεδο, φοβερή υποστήριξη στους παίκτες της Μακάμπι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει όμως να τρομάζει τους ερυθρόλευκους, αλλά να τους δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο για να πετύχουν αυτό που θέλουν».

Πάμε πίσω στον Απόλλωνα, ο νικητής του αγώνα Ολυμπιακός-Σλόβαν θα είναι στο ευρωπαϊκό σας ταξίδι; «Θα μιλήσουμε όταν μάθουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Ξέρουμε ότι στόχος μας είναι το Γιουρόπα Λιγκ».

Πριν από αυτό, υπάρχουν υποχρεώσεις στην Κύπρο; «Την Παρασκευή είναι το Σούπερ Καπ Κύπρου και διεκδικούμε το τρόπαιο με την Ομόνοια στο γήπεδο της Λάρνακας. Ο  προπονητής θα κάνει κάποιες αλλαγές, αυτό είναι σίγουρο. Είναι ωραίο να κατακτάς το κύπελλο… Πάμε για το τρόπαιο!».

Αξίζεις ένα μεγαλύτερο, πιο δυνατό πρωτάθλημα, φέτος το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για σένα; «Το συμβόλαιό μου με τον Απόλλωνα λήγει σε δύο χρόνια και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Εθνική Σερβίας; «Αν έρθει η κλήση, είμαι εδώ… Νομίζω ότι έχω την ποιότητα να είμαι μεταξύ των υποψηφίων για το Μουντιάλ του Κατάρ, θα δούμε. Θα ακούσουμε τι θα κάνει ο εκλέκτορας Ντράγκαν Στοίκοβιτς. Αυτός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο».

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ