Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο Καζακστάν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του αυριανού (11/08, 16:30) επαναληπτικού με αντίπαλο την Κιζιλζάρ, για τον Γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας εκπροσώπησε ο Ανδρέας Καρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ:

«Αύριο έχουμε το δεύτερο παιχνίδι και ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θέλουμε συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές είναι 100% έτοιμοι για αυτό το ματς και όλοι μαζί να καταφέρουμε να κλειδώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στη Λευκωσία».

Για το αν θέλει τη νίκη ή απλά την πρόκριση: «Στόχος μας είναι πάντα είναι η νίκη. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για την Κιζιλζάρ: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Δεν ξέρουμε αν θα μας πρεσάρει ψηλά ή αν θα περιμένει. Είμαστε έτοιμοι και για τα δύο πλάνα».

Για τις στημένες φάσεις που δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι: «Θέλεις πάντα να αξιοποιείς τις στημένες φάσεις. Ελπίζουμε αύριο να κάνουμε ότι δεν είχαμε κάνει στο πρώτο ματς με τα 13 κόρνερ που δεν εκμεταλλευτήκαμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι όσοι ήρθαν εδώ, είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το βαθμό ετοιμότητας των Κοσταντίνοφ, Βιγιαφάνιες και Μπλουμ: «Έκαναν αρκετή προσπάθεια και δουλειά. Σιγά-σιγά αρχίζουν και ενσωματώνονται με την ομάδα. Είναι σε καλό δρόμο και είναι ευχάριστο γεγονός για εμένα».

Για το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του: «Στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησαν αρκετά. Είχε όμως πολύ καλή απόδοση ο τερματοφύλακας τους. Αυτό που έχει σημασία, είναι όσες ευκαιρίες έχουμε, να τις εκμεταλλευτούμε».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος έπαιξε στο Καζακστάν: «Έχουμε αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες για τον αντίπαλο. Όπως ο αντίπαλος ξέρει για μας, έτσι κι εμείς ξέρουμε γι΄ αυτούς».

Για το αν θα παίξει ρόλο, το ότι η ομάδα έφτασε μόλις μία μέρα πριν στο Καζακστάν: «Όπως ήταν προγραμματισμένο, θα ερχόμασταν μία μέρα νωρίτερα, αλλά έτσι είναι τα δεδομένα. Ελπίζουμε να ξεκουραστούμε, αυτά τα δεδομένα έχουμε και περισσότερο μας ενδιαφέρει να είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές. Τις λεπτομέρειες τις θέλουμε με το μέρος μας και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για το σενάριο να οδηγηθεί το ματς στην παράταση, αλλά και στα πέναλτι: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».

Για το αν μπορεί να συγκριθεί το σημερινό ΑΠΟΕΛ με αυτό του 2019: «Είναι δύο διαφορετικά ρόστερ. Δύο διαφορετικές ομάδες. Δεν μπορεί να γίνει αυτό».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΩ:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι΄ αυτό το παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικός ο αγωνιστικός χώρος, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα πάρουμε και τη νίκη και την πρόκριση. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Είμαστε προετοιμασμένοι όμως για όποιο πλάνο επιλέξει η αντίπαλη ομάδα. Εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα παιχνίδια που έχω κάνει. Είναι όμως ομαδική δουλειά και είχα βοήθεια από τους συμπαίκτες μου».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν κέρδισε σε συνθετικό χλοοτάπητα: «Είναι ένας ακόμα λόγος για να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, στο πιο κάτω βίντεο:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!-ThemaSports
18/04 @ 17:22

ΑΠΟΕΛ: Ο φάρος... νίκης με Άρη και το «δώρο» που περιμένει!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει ότι και στο παρελθόν μέσα στο ΓΣΠ κόντρα στον Άρη

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση  με Άρη-ThemaSports
18/04 @ 11:01

Σπάνε το δικό τους ΡΕΚΟΡ εισιτηρίων οι ΑΠΟΕΛίστες - Πόσοι έκλεισαν θέση με Άρη

Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την προπώληση με Άρη και τα εισιτήρια που έχουν κοπεί σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των γαλαζοκιτρίνων φέτος.

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!-ThemaSports
17/04 @ 12:25

ΑΠΟΕΛ: Δωρεάν συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις!

Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ, για τις δωρεάν ανοικτές προπονήσεις της Ακαδήμιας των γαλαζοκιτρίνων.

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…-ThemaSports
16/04 @ 22:25

Σα Πίντο: Κατάλαβε το λάθος του…

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο λογικά θα κατάλαβε το λάθος του!

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!-ThemaSports
16/04 @ 17:42

Στην Πάφο πήρε... ανάσα, στο ΓΣΠ για το μεγάλο βήμα!

Ο... κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μια μεγάλης σημασίας νίκη στην Πάφο και όσο εξελίσσεται το πρωτάθλημα κάθε νίκη θα έχει προστιθέμενη αξία.

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!-ThemaSports
16/04 @ 12:40

ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ!

Ο ΑΠΟΕΛ ηρέμησε με την νίκη στην Πάφο και τώρα βλέπει Άρη

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ