Η Ανόρθωση επέστρεψε στη βάση της, οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν διήμερο ρεπό και από Δευτέρας έρχεται κινητοποίηση... παντού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντάρκο Μίλανιτς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην Πολωνία και μετά το «χτίσιμο» κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ρόστερ και της επίσημης φανέλας για την νέα σεζόν, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποηθεί το φιλικό ματς με την Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει το φιλικό με την Νέα Σαλαμίνας στις 13 Αυγούστου στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και η πρόβα τζενεράλε θα γίνει με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το Σάββατο 20 Αυγούστου.

Όσο αφορά την ενίσχυση οι προσπάθειες για απόκτηση επιτελικού μέσου εντείνονται, ενώ από τις προσθήκες που έγιναν είναι ξεκάθαρο ότι ακρετοί ποδοσφαιριστές... προβάρουν ήδη φανέλα βασικής 11άδας.

Στα φιλικά προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους o Ντάρκο Μίλανιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 24 ποδοσφαιριστές, ενώ μόνο ο Δημήτρης Χριστοφή δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό.

Νινγκά(247 λεπτά), Χαρογιάν(183’), Πάντσεον(198’), Φερέιρα (172’), Κορέια(169’), είναι η πεντάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκε και στα τρία φιλικά προετοιμασίας, ενώ o Eμπραλίντζε αγωνίστηκε σε 2 φιλικά καταγράφοντας 219 λεπτά.

 Την Δευτέρα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ουάρντα ο οποίος αγωνίστηκε στα φιλικά της ομάδας Νέων κόντρα σε Δόξα και ΕΝΠ... μαρσάροντας τις μηχανές, ενώ στα επόμενα φιλικά θα αγωνιστούν και οι Σάμπο, Ράντονιτς.

Τα φιλικά στην Πολωνία:

27/07/2022: Ανόρθωση-Χάποελ Πέταχ Τίκβα 2-3 (Νινγκά 23′, Eμπραλίτζε 90′ )

Ανόρθωση: Μιχαήλ (46′ Παπαδόπουλος), Αμπαρτζουμιάν (67′ Αντωνίου), Παϊσίνιο (46′ Αντωνιάδης), Χαρογιάν (46′ Κορρέα), Κορέια (46′ Κίκο), Αρτυματάς (46′ Εμπραλίτζε), Ιωάννου, Πάντσεον (67′ Χατζημιτσής), Φερέιρα (46′ Παρούτης), Χριστοδουλόπουλος (46′ Πόποβιτς), Νινγκά (67′ Χατζηδημητρίου).

30/07/2022: Ανόρθωση – Ομόνοια 0-2

Ανόρθωση: Λόρια, Αντωνίου (64′ Χατζημιτσής), Κορρέα (46′ Μπαϊσίνιο), Χαρογιάν, Κορέια (64′ Αντωνιάδης), Χρυσοστόμου (30′ Kίκο), Πάντσεον (71′ Βερχόβετς), Φερέιρα (71′ Πόποβιτς), Χριστοδουλόπουλος (64′ Παρούτης), Εμπραλίτζε (84′ Χατζηδημητρίου), Νινγκά.

03/08/2022:Ανόρθωση – Ραντόμιακ Ράντομ 0-0

Ανόρθωση: Λόρια (46′ Mιχαήλ), Αντωνίου, Χαρογιάν (48′ Κορρέα), Παϊσίνιο, Κορέια (60′ Κίκο), Φερέιρα (56′ Ιωάννου), Αρτυματάς (81′ Xατζημιτσής), Πάντσεον (60′ Χρυσοστόμου), Εμπραλίτζε, Παρούτης (46′ Χριστοδουλόπουλος), Νινγκά.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 21:40

Ανόρθωση: Ανακοίνωση για την Συνέλευση!

Ανακοίνωση από την Ανόρθωση:

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!-ThemaSports
24/04 @ 19:20

Ανόρθωση: Ορίστηκε νέα Εκλογική Συνέλευση!

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Εκλογική Συνέλευση.

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή-ThemaSports
24/04 @ 20:35

Ανόρθωση: Ολοκληρώθηκε η Συνέλευση / Συστάθηκε τετραμελής Επιτροπή

Στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης, μετά την παραίτηση της Διοίκησης Ανδρέα Σάντη.

Τεράστια η ανταπόκριση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων σε λιγότερο από 48 ώρες! -ThemaSports
24/04 @ 16:11

Τεράστια η ανταπόκριση για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων σε λιγότερο από 48 ώρες!

Μεγάλη η ανταπόκριση από τον κόσμο της Ανόρθωσης (και όχι μόνο) για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…-ThemaSports
24/04 @ 17:52

Ανόρθωση: Με μεγάλη δυσκολία…

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, πράγμα που έφερε στην έξοδο πολλούς ποδοσφαιριστές.

Οι τραυματισμοί έλειπαν... Χάνει και Αντωνίου ο Οκκάς-ThemaSports
24/04 @ 11:21

Οι τραυματισμοί έλειπαν... Χάνει και Αντωνίου ο Οκκάς

Λες και δεν έφταναν όλα τ' άλλα προβλήματα στην Ανόρθωση, προκύπτουν και τραυματισμοί που κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Οκκά, για να παρουσιάσει μία ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ