Γιάννης Ιωάννου

Είναι κοινά παραδεκτό, ότι ο Γιάννης Πίττας είναι από τους πιο βελτιωμένους Κύπριους παίκτες τα τελευταία χρόνια και η πρόοδος που έκανε από τη σεζόν 2018-2019 όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΕΝΠ μέχρι την ολοκλήρωση της περσινής περιόδου 2021-2022, ήταν εντυπωσιακή. Και ακόμα δεν έφτασε στο... πικ της απόδοσης του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το οξύμωρο βέβαια, είναι ότι κατά καιρούς άκουγε διάφορα "περίεργα" από μερίδα οπαδών, οι οποίοι πάντα ψάχνουν οποιαδήποτε αφορμή για να... γκρινιάζουν. Ο ίδιος πάντως έκλεισε τα αυτιά του, συνέχισε να δουλεύει και έδωσε ηχηρές απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

Μπορει να μην πέτυχε 20 και 30 γκολ, αλλά και τα δέκα που σκόραρε πέρσι, αν συνυπολογίσουμε και τη γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου, έχοντας σκοράρει καθοριστικά τέρματα στα ντέρμπι με ΑΕΛ (Β΄ γύρος), ΑΠΟΕΛ (πλέι-οφ), αλλά και στο ματς με την Πάφο (Β΄ γύρος), ενώ γύρισε ουσιαστικά μόνος του το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Εθνικό με το χατ-τρικ που σημείωσε.

Γι΄ αυτό λοιπόν ο Απόλλωνας θέλει πάση θυσία να ανανεώσει το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού, για να τον έχει και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, να προαναγγέλλει ουσιαστικά σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις... ευχάριστα νέα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Πίττας έδειξε όλη την καλή διάθεση όπως και ο Απόλλωνας. Είναι θέμα που χειριζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Απόλλωνας προσδοκά να τον έχει στις τάξεις του και τα επόμενα χρόνια. Θα κάνει τα πάντα να μείνει στον σύλλογο».

Άρα, όλα δείχνουν ότι οι επαφές θα έχουν αίσιο τέλος και ο Πίττας θα ρίξει άγκυρα στο λιμάνι. Και αν κάποια στιγμή έρθει δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θέλει να φύγει για να κυνηγήσει το όνειρο του (σ.σ. ποτέ δεν το έκρυψε ότι σκέφτεται το εξωτερικό) είναι άλλη ιστορία...

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδικά... τέλος-ThemaSports
16/04 @ 15:40

Παιδικά... τέλος

Όπως ενημέρωσε ο Απόλλωνας τα παιδικά εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Πάφου έχουν εξαντληθεί.

7800 έκλεισαν θέση - Η ενημέρωση-ThemaSports
16/04 @ 13:13

7800 έκλεισαν θέση - Η ενημέρωση

H ενημέρωση.

Απόλλων: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για το παιχνίδι Απόλλων - Πάφος -ThemaSports
16/04 @ 11:50

Απόλλων: Ελευθερώνονται οι θέσεις των κατόχων διαρκείας για το παιχνίδι Απόλλων - Πάφος

Σημαντική ανακοίνωση ενόψει Πάφου από τον Απόλλωνα

Απόλλων: Πλησιάζει το sold out και γίνεται καμίνι-ThemaSports
16/04 @ 09:45

Απόλλων: Πλησιάζει το sold out και γίνεται καμίνι

Η προπώληση του Απόλλωνα πάει από το καλό στο καλύτερο

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Στιγμές από τις βραβεύσεις στο gala (BINTEO)-ThemaSports
15/04 @ 17:33

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Στιγμές από τις βραβεύσεις στο gala (BINTEO)

Στιγμές από το γκαλά για τα 70χρονα ανάρτησε ο Απόλλωνας....

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ