Αναχώρησε σήμερα με ναυλωμένη πτήση 52 αθλητές της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) για να συμμετάσχουν στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από το περασμένο Σάββατο στο Οράν της Αλγερίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μαζί με τη δεύτερη αποστολή της ΚΟΕ αναχώρησε και η αποστολή της Εθνικής Ομάδα Ποδηλασίας, η οποία αποτελείται από  τους αθλητές  μας Άντρη Χριστοφόρου, Αντρέα Μιλτιάδη και Αλέξανδρο Αγρότη. Την αποστολή πλαισιώνουν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ανέστης Κουρμπέτης, ο  Τεχνικός Σύμβουλο της Ομοσπονδίας κ. Μιχάλη Χατζηιωάννου  και ο Τεχνικός κ. Μάριο Αθανασιάδη.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας ξεκινούν τη Πέμπτη  30 Ιουνίου με το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και συνεχίζουν τη Παρασκευή 2 Ιουλίου με το αγώνισμα της αντοχής δρόμου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη ΚΟΕ και τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Χρυσοστόμου για τη στήριξη τους στη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Καλή επιτυχία ΚΥΠΡΟΣ!!!

Πηγή: www.cypruscycling.org

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έναρξη συνεργασίας της Κ.Ο.ΠΟ. με δικηγορικό γραφείο-ThemaSports
09/03 @ 09:40

Έναρξη συνεργασίας της Κ.Ο.ΠΟ. με δικηγορικό γραφείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ 09 Μαρτίου 2023

Συναρπαστικό φινάλε στο Gran Fondo Apollo – Aphrodite με νικητή τον Β. Zabelinskiy-ThemaSports
05/10 @ 09:27

Συναρπαστικό φινάλε στο Gran Fondo Apollo – Aphrodite με νικητή τον Β. Zabelinskiy

Το back2back στο Gran Fondo Apollo – Aphrodite και την Τρίτη συνεχή νίκη σε αγώνα Gran Fondo πανηγύρισε την Κυριακή (02/10) ο 17χρονος ποδηλάτης Bogdan Zabelinskiy. Ο αγώνας μήκους 89χλμ ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο τελευταίο σπριντ όπου πέρα από τον Zabelinskiy έτρεξαν οι Χριστόδουλος Άχας, Aidar Zakarin, Κωνσταντίνος Παυλίδης και Kirill Kolenchits με τους Άχα και Zakarin να συμπληρώνουν το βάθρο. Ο Zabelinskiy τερμάτισε σε 2:08:24.

Για τρίτη διαδοχική χρονιά διεξάγεται την Κυριακή (02/10) το Gran Fondo Apollo – Aphrodite -ThemaSports
30/09 @ 14:34

Για τρίτη διαδοχική χρονιά διεξάγεται την Κυριακή (02/10) το Gran Fondo Apollo – Aphrodite

Για τρίτη συνεχή χρονιά διεξάγεται την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας Gran Fondo Apollo – Aphrodite με εκκίνηση στις 08:30 από το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και τερματισμό στο αρχαίο Κούριο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ