Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μιλώντας στον Super Sport FM είπε τα εξής: 

Για τον νεαρό κίπερ Πεϊσότο: «Έρχεται να πλαισιώσει τον κορυφαίο του πρωταθλήματος και τον κορυφαίο Κύπριο. Από εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο κόσμος θα χρειαστεί να κάνει ακόμη περισσότερη υπομονή γιατί ψάχνουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί στη νέα σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη. Σε έναν μεταγραφικό σχεδιασμό δεν μπορείς να πεις ότι θα πάρω τρεις, τέσσερις ή πέντε παίκτες. Προσπαθούμε να πείσουμε παίκτες των οποίων το όνομα δεν διέρρευσε. Τουλάχιστον στο 90% θέλουμε συμπληρωμένο το ρόστερ μας στην έναρξη της προετοιμασίας. Έχει ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα ο σύλλογος. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεμεσός η πιο όμορφη κι αναπτυσσόμενη πόλη στην Κύπρο, η οικονομική υγεία, το νέο γήπεδο, οι εγκαταστάσεις μας στο Κολόσσι… Αυτό που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες παίκτες είναι το οικονομικό και η τυπικότητα της διοίκησής στις υποχρεώσεις της».

Για τις επόμενες μετεγγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, ο Μπα έρχεται τις επόμενες ώρες. Όταν έρθει η ώρα θα προκύψουν ανακοινώσεις και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Δεν θέλω να είμαι γραφικός και να σας πω είναι παικταράς. Αν είναι μήλο, θα ανθίσει. Πιστεύουν ότι έχει τα στοιχεία να μας βοηθήσει αυτοί που τον επέλεξαν.  Επιμένω καθρέφτης είναι το γήπεδο. Έχουμε χρυσοπληρώσει παίκτες στο παρελθόν και εκτός από τον Σανγκόι, κανείς άλλος δεν επέστρεψε με την προσφορά του αυτά που ξοδέψαμε».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα: «Ο κόσμος του Απόλλωνα κάνει υπομονή όπως κάνουμε κι εμείς στα γραφεία και τα ξημερώματα που κοιτάμε συνεχώς το What’s App. Έχουμε κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τους μετεγγραφικούς μας στόχους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».
 
Για τον Πέτρου: «Ο Πέτρου είναι σε διαδικασία δοκιμαστικής αξιολόγησης. Θα είναι μαζί μας στις Πλάτρες και στην Αυστρία κι εκεί θα ληφθεί η τελική απόφαση».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ