Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νίκος Πατίκκης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες και στη διοίκηση για τον μεγάλο άθλο. Δεν μπορεί εύκολα μια ομάδα να αγωνίζεται για 120 λεπτά με 10 παίκτες και στο τέλος να παίρνει το κύπελλο».

Για την κόκκινη του Σέχου: «Σίγουρα προτού πάμε στα πέναλτι για εμάς ήταν μεγάλη απογοήτευση. Μας χάλασε τη διάθεση ο διαιτητής δείχνοντάς τόσο εύκολα κόκκινη κάρτα σε έναν απλό φάουλ. Δεν μπορείς να διώχνεις έναν παίκτη από το γήπεδο και να χαλάς μια φιέστα η οποία ευτυχώς δεν χάλασε. Χάλασε τις ισορροπίες της ομάδας. Μέχρι την κόκκινη κάρτα ο Εθνικός δεν πέρασε το κέντρο».

Για την απόδοση του Κίκο: «Ο προπονητής βλέπει την κατάσταση καθενός. Αυτός κάνει τη σύνθεση. Δεν μπορούμε να φταίξουμε κάποιον. Σημασία έχει ότι οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή μετά την κόκκινη».

Για τους νεαρούς: «Δεν κρύβω τη μεγάλη μου χαρά που έβλεπα αυτά τα νεαρά παιδιά να παίζουν με το πόσο πάθος. Αν ο Λοΐζου έχανε το πέναλτι θα αποκλειόμασταν. Ο Χαραλάμπους χτύπησε με τόση αυτοπεποίθηση το πέναλτι και μας έδωσε το κύπελλο. Εγώ συγκινήθηκα. Ακόμα και ο Κακουλλής που μπήκε μέσα έκανε απίστευτες ταχύτητες και κινήσεις. Φάνηκε λίγο άτυχος και άπειρος. Έδωσε και μια ωραιότατη ασίστ στον Τσέποβιτς αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Οι νεαροί αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παρ’ όλο που είναι νεαροί είναι πρωταγωνιστές».

Για το αν μπήκαν οι βάσεις: «Είναι φανερό ότι έχουν μπει βάσεις. Είχαμε μια συνομιλία με τον κ. Παπασταύρου μόλις ήρθε στην Ομόνοια. Τον ρωτήσαμε αφού υπάρχει οικονομική δυνατότητα γιατί δεν παίρνει 10 παίκτες του μισού εκατομμυρίου για να το πάρουμε το πρωτάθλημα. Και απάντησε τι θέλετε να το αγοράσουμε; Εγώ θέλω να βάλω τις βάσεις για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να παίρνουμε τίτλους για πολλά χρόνια όχι για 1-2 χρόνια. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και αυτό βλέπω ότι κάνει ο κ. Παπασταύρου».

Για τον αποψινό τελικό κυπέλλου παλαιμάχων: «Σήμερα στις 18:00 παίζουμε τελικό κυπέλλου με την Αναγέννηση Δερύνειας. Θα είναι ένα εξίσου ανταγωνιστικό παιχνίδι σήμερα. Η Δερύνεια απέκλεισε τον Απόλλωνα. Καλώ τον κόσμο της Ομόνοιας όποιος μπορεί να έρθει να μας εμψυχώσει να κερδίσουμε. Αφού έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε άλλο ένα κύπελλο γιατί να μην το κάνουμε;»

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ-ThemaSports
18/04 @ 19:07

ΒΙΝΤΕΟ: Η παρακάμερα της Ομόνοιας για τη ρεβάνς με τον Άρη που έφερε την 3η σερί πρόκριση σε ΤΕΛΙΚΟ

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε την παρακάμερα του ψεσινού (17/04) επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη που έγινε στο ΓΣΠ και έληξε 0-0.

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»-ThemaSports
18/04 @ 14:54

«Νομίζω ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως αντι-Μπεζούς»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Ανδρέας Χαρίτου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FΜ για την πρόκριση των πρασίνων στον τελικό και την πορεία της ομάδας.

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

Ο... άλλος Μίλετιτς!-ThemaSports
18/04 @ 15:56

Ο... άλλος Μίλετιτς!

Ο Νεμάνια Μίλετιτς δεν παίζει πολύ αλλά όποτε το κάνει είναι πολύ θετικός

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!-ThemaSports
18/04 @ 12:37

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!

Σημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!-ThemaSports
18/04 @ 20:11

Τελικά η ασταθής και ελλιπής Ομόνοια ήθελε τον... Γιάννη της!

Για το φετινό ρόστερ της Ομόνοιας ακούστηκαν πολλά, αλλά όπως φαίνεται το ρόστερ ήθελε τον δάσκαλο του...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ