Γιάννης Ιωάννου

Έφτασε η ώρα που περίμεναν εδώ και αρκετές μέρες στην Ομόνοια...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας κοντράρεται απόψε (19:00) με τον Εθνικό στο ΓΣΠ στον τελικό του κυπέλλου, όπου διακυβεύονται εκτός από το τρόπαιο - για να κλείσει με χαμόγελα μία αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα - και τα εκατομμύρια της UEFA, αφού ο νικητής θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ακόμα κι αν αποκλειστεί, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ!

Περιττό αναφέρουμε ότι η έξοδος στην Ευρώπη είναι... ζωτικής σημασίας για το "τριφύλλι" και άπαντες στο "Ηλίας Πούλλος" είναι αποφασισμένοι να μη χάσουν μία τέτοια ευκαιρία. Γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά, γι΄ αυτό και ο Λένον έβαλε... "γκάζια" στους παίκτες του, για να αντιμετωπίσουν το ματς με απόλυτη σοβαρότητα και χωρίς καμία υποτιμήση, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως ότι και να κάνει ο Εθνικός, εύκολα-δύσκολα και με τη συμπαράσταση του κόσμου τους, θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έφερε ως παράδειγμα και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ομάδα της Άχνας, όπου η Ομόνοια ηττήθηκε και έχασε κάθε πιθανότητα για είσοδο στην εξάδα και ζήτησε απ΄ όλους τους παίκτες του προσήλωση στον στόχο και στο πλάνο, αλλά και σεβασμό στον αντίπαλο, για να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα τους και να δικαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Ζήτησε ακόμη, μεγάλη προσοχή στις "φαρμακερές" αντεπιθέσεις του Εθνικού, αλλά και στα "στημένα" και ανέλυσε λεπτομερώς το πλάνο του στο τακτικό κομμάτι.

Δύο είναι τα ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα. Αν ο Λέζιακς κριθεί πως δεν είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί βασικός, θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κίκο, ενώ τα ίδια ισχύουν και για τον Μάταβζ, με τον Τσέποβιτς να είναι η... εναλλακτική επιλογή για τη "γραμμή κρούσης".

Πιθανή ενδεκάδα:

Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Γιούστε, Κίκο (Λέζιακς), Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τσέποβιτς (Μάταβζ), Παπουλής, Λοβέρα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
24/04 @ 10:37

Οπαδική αλληλεγγύη από Ομονοιάτες - Εισφορά και συγκινητική ανάρτηση για «Παπαδόπουλος»

Δύο αδέρφια Ομονοιάτες έκαναν εισφορά στον λογαριασμό για το χρέος για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ανέβασαν το πιο κάτω συγκινητικό μήνυμα στα social media:

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:12

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ομάδας να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»!

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ