Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Τορνίκε Οκριασβίλι για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα την Κυριακή στην Λεμεσό.
Υπήρξε ανησυχία για τον Γεωργιανό διεθνή, αφού είχε αποχωρήσει στη μέση του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα, επειδή ένιωθε αδυναμία.
Μερικές ώρες αργότερα, βγήκε από Μέσο της πατρίδας του, πως ο λόγος που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ήταν γιατί είχε ψηλό πυρετό.
Ο «Όκρι» έλαβε κανονικά μέρος στην χθεσινή προπόνηση στον Αρχάγγελο, κάτι που σημαίνει ότι άφησε πίσω του την μικρο-ταλαιπωρία της δευτέρας.
Με επίδοση 54.83, η Κάλια Αντωνίου κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Βερολίνο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
BEST OF THEMASPORTS