Ακολουθήστε μας στο Google news
Δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχει μπει η Νιούκαστλ, η οποία φέρεται να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα προστέθηκε στη λίστα με τις ενδιαφερόμενες (Μάντσεστερ Γ. και Γιουβέντους) για τον Έλληνα τερματοφύλακα.
Η Νιούκαστλ μάλιστα, προσφέρει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για να τον κάνει δικό της και φαίνεται να «παίζει» δυνατά για την απόκτησή του.
Ωστόσο, αν προχωρήσει η μεταγραφή του στις «καρακάξες», ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει καμία οψιόν στα χέρια του για κάποια μελλοντική μεταγραφή, αφού η Μπενφίκα είχε δώσει μπροστά το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ να για να τον αγοράσει από το «τριφύλλι».
Πηγή: Sdna.gr
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αύριο Δευτέρα 21 Ιουλίου, θα κλείσει επίσημα η συμφωνία Ομόνοιας-Άρη για τη μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στη Λεμεσιανή ομάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS