Ακολουθήστε μας στο Google news
Τον αμυντικό της Ρίο Άβε, Νέλσον Μόντε και τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φρανσίσκο Ζεράλδες φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του ο Μιγκέλ Καρντόσο.
Τη δική του λίστα με παίκτες που θα ήθελε να φέρει στην ΑΕΚ έχει ήδη φτιάξει ο Πορτογάλος τεχνικός.
Σύμφωνα με τη "Live Sport" στις πρώτες θέσεις βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του που γνωρίζει καλά.
Ο λόγος για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Νέλσον Μόντε που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε (είχαν συνεργαστεί με τον Καρντόσο το 2017-18) και τον 24χρονο μέσο (αγωνίζεται ως 8άρι) Φρανσίσκο Ζεράλδες.
Ο Μόντε μέτρησε τη φετινή σεζόν συνολικά 18 συμμετοχές (1 ασίστ), αλλά δεν έχει αγωνιστεί από τον Φλεβάρη όταν τραυματίστηκε στον αστράγαλο κι έκανε αρθροσκόπηση.
Ο Ζεράλδες έκανε πολύ καλή σεζόν το 2017-18 υπό τις οδηγίες του Καρντόσο στη Ρίο Άβε όπου αγωνίστηκε δανεικός από τη Σπόρτινγκ και το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε επίσης δανεικό η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στη Γερμανία ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί κι επέστρεψε στην ομάδα της Λισαβόνας, όπου δεσμεύεται ως το 2021.
Πηγή: Sdna.gr
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Άρη που ετοιμάζει κι άλλη ενίσχυση...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS