Το σκηνικό για τον… «άσσο» – Η κίνηση του Ρομό που ίσως αλλάξει τα δεδομένα και ο Πέρεθ

0
325

Το κεφάλαιο τερματοφύλακες στον ΑΠΟΕΛ για ακόμη μια φορά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με δεδομένο ότι ο Βάτερμαν από την νέα σεζόν θα αποτελεί και πάλι μια αξιόπιστη επιλογή κάτω από τα δοκάρια αφού έχει ήδη επανέλθει σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του, πλέον αναμένεται να παρθεί η απόφαση για Ναουζέτ Πέρεθ και Ράφαελ Ρομό.

Η απαίτηση του Ρομό και οι καλές σχέσεις Μπαλταζάρ με Πέρεθ

Ο Ραφαέλ Ρομό μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στην Μπίρσοτ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα θελήσει να κάνει πρόταση για τον Βενεζουελάνο θα πρέπει να καλυφθεί και η ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίου…

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρομό δηλώνει πως θέλει να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ μόνο με τη προϋπόθεση ότι θα είναι η βασική επιλογή, κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό με δεδομένη την παρουσία του Μπόι Βάτερμαν.

Από την άλλη ο Ναουζέτ Πέρεθ βρίσκεται στην… αναμονή καθώς η επιθυμία του για παραμονή στον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένη. Ο Ισπανός είναι απόλυτα ευχαριστημένος και θέλει να μείνει κάτοικος Αρχαγγέλου ενώ ποντάρει και στην πολύ καλή σχέση που έχει αναπτύξει με τον τεχνικό της ομάδας, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στο τέλος της ημέρας η απόφαση ανήκει στον Μπρούνο Μπαλταζάρ ενώ η απαίτηση του Ρομό να του εγγυηθεί φανέλα βασικού ίσως ανατρέψει το σκηνικό υπέρ του Πέρεθ.