Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλά παράπονα κυρίως για το θέμα των καθυστερήσεων που κάνουν οι αντίπαλοι της Ομόνοιας, εξέφρασε ο Πάμπος Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Ερμή, ενώ ανάμεσα σε άλλα έριξε και μία... "βόμβα", λέγοντας πως ίσως κάποιοι από τους παίκτες του, να μη μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας! Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχει γίνει ένα παιχνίδι που δεν το χάρηκαν αυτοί που παρακολούθησαν, αφού παιζόταν δέκα λεπτά, μετά είχαμε 5-6 λεπτά διακοπή, μετά δεκαπέντε λεπτά, μετά διακοπή και ξανά και ξανά. Αυτό δεν συνέβη μόνο απόψε, αλλά συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της Ομόνοιας φέτος και δεν το λέω σαν δικαιολογία. Το γιατί χάσαμε και τι λάθη κάναμε τα ξέρουμε και θα τα διορθώσουμε. Θέλουμε όμως και λίγο περισσότερο σεβασμό σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε. Δεν είμασταν καλοί σήμερα, αλλά μας τιμώρησε και πάλι το ποδόσφαιρο. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάρμπισαϊρ για να περάσουμε μπροστά, αλλά δεν τα καταφέραμε και πάλι από μία στατική φάση δεχθήκαμε γκολ. Συγχαρητήρια στον Ερμή για το πάθος του και είμαι σίγουρος ότι αν σε όλα τα ματς έχει αυτό το πάθος, θα σωθεί. Είναι έμπειρη ομάδα άλλωστε και τον ξέρει το δρόμο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε τη δουλειά και τα όποια λάθη γίνονται, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Για μία ακόμη φορά θα πω συγνώμη στο κόσμο μας που ήταν εδώ και τον πικράναμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα όμως και θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το δρόμο μας. Σίγουρα κάποιοι παίκτες χρειάζονται ακόμα χρόνο, ενώ ίσως κάποιοι παίκτες να μην αντέχουν το βάρος της φανέλας της Ομόνοιας και το άγχος. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το ξέρει, όμως θα το δούμε στη συνέχεια μαζί με τη διοίκηση για το αν υπάρχει τέτοιο θέμα, γιατί έχουμε θέσει ως στόχο να χτίσουμε μία ομάδα με παρόν και μέλλον, η οποία επιβάλλεται να κάνει πρωταθλητισμό και να βγαίνει στην Ευρώπη». Δείτε videos:  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ