Ακολουθήστε μας στο Google news

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας. Έτσι, οι δύο ομάδες συνεχίζουν αήττητες στον φετινό μαραθώνιο, με τον Απόλλωνα να έχει δύο παιχνίδια στο... χέρι, τα εξ αναβολής των δύο πρώτων αγωνιστικών. Α’  Ημίχρονο Το γκολ του Μάγκλιτσα και η αποβολή του Σιβού, με την όλη ένταση και τη διακοπή που δημιουργήθηκε, ήταν αυτά που.. στιγμάτισαν το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλων. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες, το πέρας του πρώτου 15λεπτου έφερε την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, να φτιάχνονται οι πρώτες προϋποθέσεις, με τον Μάγκλιτσα να καταφέρνει να ανοίγει το σκορ στο 20΄ μετά από λάθος του Σίλντενφελντ και έξυπνη πάσα από τον Ντα Σίλβα. Στο 37ο λεπτό το ντέρμπι πήγε να… τιναχθεί στον αέρα, όταν ο Σιβού κατευθυνόμενος προς τον πάγκο του Απόλλωνα δημιούργησε μία ένταση, όπου ο τέταρτος διαιτητής βλέποντας τη φάση ενημέρωσε τον Λεόντιο Τράττο να αποβάλει τον παίκτη της “Κυρίας” για κτύπημα που έκανε στον πάγκο σε ποδοσφαιριστή της Λεμεσιανής ομάδας. Το σκορ 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με την Ανόρθωση να φωνάζει για τη διαιτησία Λεόντιου Τράττου, μιας και φώναζε και για πέναλτι λίγο μετά σε φάση με τον Σισέ και τον Ζοάο Πέδρο. Β΄ Ημίχρονο Η Ανόρθωση έψαχνε την αντίδραση, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να... παγώσει τον ρυθμό του αγώνα, να κρατάει το προβάδισμα. Εντούτοις, οι αλλαγές που έγιναν και το... σπρώξιμο του κόσμου, έφεραν την ισοφάριση για την «Κυρία» με τον Σίλντενφελντ στο 71ο λεπτό, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Βάλε. Το παιχνίδι... άναψε για τα καλά, με την Ανόρθωση να είναι με δέκα παίκτες, με τον Απόλλωνα στα τελικά στάδια της αναμέτρησης να βγαίνει μπροστά, αλλά το 1-1 να μένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Λεόντιου Τράττου. ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο διαιτητής, Λεόντιος Τράττος, τα έκανε... μούσκεμα, καθώς δεν μπόρεσε να ελέγξει το ντέρμπι όπως θα έπρεπε. Η αποβολή του Σιβού, οι αμφισβητούμενες φάσεις για μη υπόδειξη φάουλ, καρτών, αλλά και πε΄ναλτι που ζήτησε η «Κυρία», ήταν αυτά που έφεραν την αμφισβήτηση και τις φωνές, τα παράπονα, κυρίως από Ανόρθωση πλευρά. ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Σίβου, Ράγιος, Βίκτορ, Οικονομίδης (52΄ Πηλέας), Σισέ (88΄ Άλβες), Αμπντουλάγεφ, Καμαρά (53΄ Καρλίτος) ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Π.Παπαπαναγή): Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Σαντάνα, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα (72΄ Μαρτίνες), Γιάκολις (75΄ Ζελάγια), Σαρδινέρο (58΄ Σκέμπρι), Μαγκλίτσα ΚΙΤΡΙΝΕΣ Μπανταλόφσκι, Σισέ (3η) - Πιτιάν, Σπόλιαριτς, Ζοάο Πέδρο (3η) ΚΟΚΚΙΝΕΣ Σιβού (Απευθείας)
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ