Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστροφή στην δράση των πρωταθλημάτων με πολλά δυνατά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο (13-14/10), και η Megabet Plus σας προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις, με πολλά ειδικά στοιχήματα, προκειμένου να πάτε στο ταμείο. Ποντάρετε στα πρακτορεία της Megabet Plus, η οποία πολύ σύντομα θα είναι παρούσα και διαδικτυακά, με πολύ καλές τιμές στα κυριότερα πρωταθλήματα. Απόλλων-Ανόρθωση Στο μεγάλο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα σε δύο δυνατές και κυρίως αήττητες ομάδες. Ο άσος για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 2.67, η ισοπαλία 3.00, και το διπλό για νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.68. Όσον αφορά την απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 2.26, και το under 2.5 τέρματα δίνει 1.64. Εφόσον πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση δίνει 1.96. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Μεγάλο παιχνίδι και στο «Άνφιλντ», με το κλασικό ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, όμως η Λίβερπουλ είναι αήττητη στην έδρα της. Ο άσος για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 2.72, η ισοπαλία 3.26, και το διπλό για νίκη της Μάντσεστερ δίνει 2.65.Η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.89, και το under 2.5 τέρματα δίνει 2.65. Εφόσον πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση δίνει 1.72. Ίντερ – Μίλαν Σπουδαία ματς περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική στην Ιταλία, με το ντέρμπι του Μιλάνο, Ίντερ-Μίλαν, να δεσπόζει των αναμετρήσεων. Η Ίντερ μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα, και η Μίλαν ακόμη να ψάχνεται, όμως είναι ένα δυνατό ντέρμπι όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν το μάξιμουμ για τη νίκη. Ο άσος για νίκη της Ίντερ δίνει 2.16, η ισοπαλία 3.40, και το διπλό για νίκη της Μίλαν δίνει 3.40. Η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.80, και το under 2.5 τέρματα δίνει 2.02. Εφόσον πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση δίνει 1.68. Ρόμα – Νάπολι Το άλλο ντέρμπι του καμπιονάτο, Ρόμα – Νάπολι, ξεχωρίζει επίσης από το πρόγραμμα της αγωνιστικής. H πρωτοπόρος Νάπολι θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, όμως έχει δύσκολη αποστολή στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Ο άσος για νίκη της Ρόμα δίνει 2.96, η ισοπαλία 3.56, και το διπλό για νίκη της Νάπολι δίνει 2.32. Η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 2.21, και το under 2.5 τέρματα δίνει 1.62. Εφόσον πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση δίνει 1.49. Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα Η κόντρα Μαδρίτης-Βαρκελώνης περνάει στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano. Τα έφερε έτσι η συγκυρία, ώστε λίγες μέρες μετά το δημοψήφισμα της Καταλονίας, υπάρχει το ντέρμπι Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί του Βαλβέρδε πάντως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους. Ο άσος για νίκη της Ατλέτικο δίνει 2.76, η ισοπαλία 3.25, και το διπλό για νίκη της Μπάρτσα δίνει 2.62. Η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.92, και το under 2.5 τέρματα δίνει 1.92. Εφόσον πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση δίνει 1.72.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ