Ακολουθήστε μας στο Google news

O Απόλλωνας μπαίνει στην τελική ευθεία όσο αφορά την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ανόρθωση το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Σίγουρα ο Κύπριος τεχνικός θα περιμένει να επιστρέψουν οι Διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού σήμερα Τετάρτη (11/10) για να αρχίσει να καταστρώνει σιγά - σιγά τα πλάνα του ενόψει του εκτός έδρας μεγάλου ντέρμπι με την «Κυρία». Όσον αφορά τις επιλογές για την βασική ενδεκάδα κόντρα στην Ανόρθωση, ο Σωφρόνης άρχισε να κάνει κάποιες σοβαρές σκέψεις, για τους ποιούς θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Μια περίπτωση είναι να δούμε να δίνει φανέλα βασικού στον Γιούστε ο οποίος θα είναι παρτενέρ του Πιτιάν. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τους «ερυθρόλευκους», την πόρτα της ενδεκάδας χτυπούν με αξιώσεις και οι Σαρδινέρο, Μαρτίνεζ και Μάγκλιτσα, που ίσως δούμε ένα εκ των τριών να παίρνει θέση βασικού. Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς να μιλάμε για παιχνίδια μιας επιλογής, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμη, όμως η νίκη για τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως είναι αυτό με την Ανόρθωση, θα έχει θετικό αντίκτυπο και θετικές προεκτάσεις ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Απόλλωνα σίγουρα θα θέλει μόνο νίκη το «Αντώνης Παπάδοπουλος», κάτι που αν το καταφέρει θα πάει με φουλ αυτοπεποίθηση και ψυχολογία την Πέμπτη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας, για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αταλάντα, που θα αφήσει τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μέσα στο όνειρο, κρατώντας την ελπίδα για κάτι καλό στο Γιουρόπα Λιγκ, ολοζώντανη.    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ