Ακολουθήστε μας στο Google news

Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές βλέποντας την πορεία του Πιέρου Σωτηρίου που κάνει το τελευταίο διάστημα, δη με την Κοπεγχάγη στο πρωτάθλημα Δανίας, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως και με την Εθνική Κύπρου, θέλησαν να πουν δύο λόγια, να αποθεώσουν, τον πρώην φορ του ΑΠΟΕΛ. Ο Δανός άσος, Φλέμμινγκ Πόβλσεν (Flemming Povlsen) δήλωσε για τον Πιέρο Σωτηρίου τα εξής: «Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στη Δανία. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει το ταλέντο του. Είναι ένας καθαρός επιθετικός ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί καλά τόσο εκτός περιοχής αλλά και εντός. Έχει καλή τεχνική και μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα του». Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής, Αντρίγια Πάβλοβιτς, σχολίασε για τον Πιέρο Σωτηρίου τα εξής: «Πάντα όταν έρχεσαι σε μια καινούργια ομάδα θέλεις χρόνο για να προσαρμοστείς στο παιχνίδι των συμποδοσφαιριστών σου, αλλά νιώθω ότι μαζί με τον Πιέρο είναι σαν να παίζουμε χρόνια μαζί. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί του γιατί είναι και αυτός ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να συνεργάζεται με τους συμποδοσφαιριστές του και παίζουμε αρκετά καλά μαζί μέχρι τώρα. Ιδίως στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε και οι δυο πάρα πολύ καλά μαζί και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μας βοηθάει και κερδίζουμε τα παιχνίδια είναι πως και οι δυο ερχόμαστε προσφέρουμε και στο αμυντικό κομμάτι και όχι μόνο στο επιθετικό».  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ