Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μπενίτεθ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Εθνική Κύπρου, δήλωσε αρχικά τα εξής: «Δεν συμφωνώ με ένα μέρος της κριτικής  για την άμυνα. Η αμυντική δουλειά ήταν δύσκολη όμως ήμασταν και λίγο άτυχοι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι που προέκυψε το πρόβλημα με τον Φελαϊνί  και αμέσως δεχθήκαμε γκολ. Η αντίδραση της ομάδας ήταν καλή και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είδα αρκετή συγκέντρωση στην άμυνα. Όλοι αμυνόμαστε και όλοι επιτιθόμαστε. Μαθαίνει οσο πάει η ομάδα και εγώ επίσης την ομάδα.  Όλοι οι αντίπαλοι μας επικεντρώνονται στους Αζάρ και Ντε Μπρούιν και θέλουν να τους κρατήσουν μακριά από την περιοχή. Έτσι πρέπει εμείς να είμαστε απρόβλεπτοι αφού ο καθένας μπορεί να σκοράρει. Όταν προωθούμαστε και γινόμαστε πιο επικίνδυνοι τότε τους δημιουργούμε περισσότερο χώρο για να κινηθούν». Κατά το πόσο το μυαλό και η σκέψη έχει ήδη πάει στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ 2018 είπε «Πρώτα πρέπει να κλείσουμε θετικά αυτή τη φάση και ακόμη θα έχουμε δύο φιλικά τον Νοέμβριο. Μετά την κλήρωση θα δούμε και τι θα κάνουμε στη Μόσχα». Αναφερόμενος για το παιχνίδι με την Εθνική Κύπρου και κατά το πόσο υπάρχει κίνητρο μιας και ήδη το Βέλγιο εξασφάλισε την πρόκριση υπογράμμισε «Για μας είναι απλό. Θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε τη θέση στην 7άδα της κατάταξης της FIFA. To ότι πετύχαμε τον στόχο μας δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή. Η Κύπρος δεν τόσο άσχημη ομάδα. Έχουμε δει πόση δυσκολία έβαλαν στις άλλες χώρες». Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για το ποιοι παίκτες είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι με την Εθνική Κύπρου, επισήμανε πως θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν πήραν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής, ενώ ανέφερε πως ο Λουκάκου έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ο Βίτσελ εξέττισε την τιμωρία του, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φελαϊνί και αμφίβολος είναι ο Καράσκο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ